Sânziana Buruiană e însărcinată cu al doilea copil. ”Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam”

22.05.2020, 11:41
Sânziana Buruiană e însărcinată cu al doilea copil. ”Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam”
Sânziana Buruiană e însărcinată cu al doilea copil. ”Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam”

Sânziana Buruiană este din nou însărcinată. Vedeta a dat vestea cea mare pe o rețea de socializare.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf. Cei doi au o fetiță, Izabela. Micuța a venit pe lume în anul 2016.


Blonda este însărcinată din nou. Ea a făcut anunțul în mediul online.

„Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne asteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți”, a spus Sânziana Buruiană.

„Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capăt. Poate nu din start, recunosc”, a adăugat ea.

”Mi-a trimis în schimb un îngeraș”

„Când am aflat că un nou bob de mazăre crește în burtică m-am speriat puțin și acum mi-e teamă uneori. Dar mai mult mi-e drag, mi-e liniște, mi-e sufletul deschis. Nu mă grăbesc deloc, îmi place perioadă asta, o ador! Mă simt iubită, protejată, plină de sperantă și mai ales de răbdare… lecția răbdării am învățat-o la prima sarcină și-mi vine firesc să o aplic acum!

Doamne Doamne poate a hotărat că am pierdut prea mult în ultimii ani, două dintre cele mai dragi ființe și importante din viața mea au plecat la El, așa că mi-a trimis în schimb un îngeraș și îi mulțumesc pentru acest cadou minunat❣❣❣acum aștept să văd cine mă urmează❤?? ”, a mai mărturisit Sânziana Buruiană.

Și-a alăptat fetița și la patru ani

Sânziana Buruiană și-a alăptat fetița, Izabela, și la patru ani. Blonda afirma, la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la pro TV, că vrea să intre în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil.

”Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil. Ea are 4 ani și încă o alăptez. Nu renunță. La un moment dat cred că o să se rușineze ea și o să renunțe. Alăptez de câte ori dorește. Dimineața și seara cu siguranță da. Nu îmi e greu, pentru că ea mănâncă, bea și lăptic. Asta e mai mult un alint așa, cred eu. Medicul pediatru mi-a zis că e bine pentru imunitatea ei. Nu o alăptez în oraș. Nu am fost de acord cu alăptatul în public”, a declarat Sânziana Buruiană la emisiunea respectivă.

citește și...