În ce relații a fost Maximilian Toader cu Maria Constantin, fosta soție a tatălui său. Declarații surprinzatoare

03.03.2021, 12:21
În ce relații a fost Maximilian Toader cu Maria Constantin, fosta soție a tatălui său. Declarații surprinzatoare
În ce relații a fost Maximilian Toader cu Maria Constantin, soția tatălui său. Declarații surprinzatoare

Maximilian Toader, fiul regretatului on de afaceri Marcel Toader, a  explicat în ce relații este cu Maria Constantin, fosta parteneră de viață a tatălui său.

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani. Fiul său, Maximilian, a făcut declarații despre Maria Constantin, fosta parteneră de viață a tatălui său, care a afirmat zilele trecute că acesta a fost violent cu ea. Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, separarea lor fiind una mult mediatizată.

Maximilian Toader a explicat, pentru click.ro, în ce relații a fost cu Maria Constantin. ”Am avut o relație de respect, exact cum am avut cu toate soțiile tatălui meu, nu ne-am certat nici măcar o dată!”, a spus el. Întrebat dacă mariajul cu Maria Constantin i-a făcut rău tatălui său, Maximilian Toader a afirmat: ”Într-o oarecare măsură, da! Cel mai mare rău făcut a fost sufletește, pentru că el a iubit-o foarte mult”.

Maximilian Toader, despre Maria Constantin. ”Poate în fața mormântului o să conștientizeze că nu este bine ce a afirmat”


Maximilian Toader a comentat și despre declarația Mariei Constantin, care a afirmat că ar vrea să meargă la mormântul lui Marcel Toader pentru a aprinde o lumânare.

”O invit cu cel mai mare drag să treacă! Poate în fața mormântului o să conștientizeze că nu este bine ce a afirmat și că viața este trecătoare. Sau poate să se împace sufletește! Culmea, a afirmat la un moment dat că “își dorea să moară în acel moment din câte am înțeles”. Sunt tare curios, după ce ajunge la mormântul tatălui meu, dacă îi va mai trece acest gând “stupid” prin minte! Pe scurt, să se bucure de viață așa cum este ea, că azi ești, mâine nu mai ești””, a declarat fiul lui Marcel Toader.

Maximilian Toader i-a transmis și un mesaj Mariei Constantin: ”Îi doresc, cu sinceritate, tot binele din lume, să aibă grijă de ea și o rog să aibă respect față de mine, exact cum am respectat-o și eu în toți anii în care a avut o relație cu tatăl meu! Să încheie acest subiect”.

citește și...