În ce investește Corina Caragea bani. ”Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe, pantofiori și așa mai departe”

11.09.2022, 17:26
În ce investește Corina Caragea bani. ”Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe, pantofiori și așa mai departe”
În ce investește Corina Caragea bani

Vedeta de televiziune Corina Caragea, în vârstă de 39 de ani, a explicat în ce anume îi place să își investească banii. Aceasta nu investește în tot felul de bunuri materale, ci preferă să dea bani pe călătorii și vacanțe în diverse colțuri ale lumii. ”Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe, pantofiori și așa mai departe”, a mărturisit aceasta.

Corina Caragea este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta este una dintre cele mai senzuale apariții de pe micile ecrane de la noi. Puțină lume știe că vedeta TV a făcut parte din corpul de balet de la emisiunea ”Surprize, surprize”.

Vedeta este mare pasionată de călătorii și de-a lungul anilor a fost în numeroase vacanțe în destinații care mai de care mai frrumoase. De altfel, Corina Caragea a mărturisit că îi place să investească bani în călătorii și vacanțe, nicidecum în tot felul de bunuri materiale.

În ce investește Corina Caragea bani. ”Investesc în mine și în amintirile mele și în dezvoltarea mea”

”Așa este, da, îmi dau toți banii pe vacanțe. Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe, pantofiori și așa mai departe. Investesc în mine și în amintirile mele și în dezvoltarea mea. Consider că să călătorești e cea mai bună lecție de dezvoltare personală”, a declarat Corina Caragea pentru impact.ro.

”M-am plimbat foarte mult în vara asta, am vrut cumva să recuperez după anii de pandemie, de stat în casă. De fiecare dată când am avut un weekend liber, chiar și o zi liberă, am dat fuga undeva. Uite, duminica trecută, am dat o fugă până pe Valea Doftanei, e la o oră și ceva de București. Am fost la Helsinki, la Valencia, la Barcelona, Istanbul, Republica Dominicană. Sunt o norocoasă, pentru că îmi place foarte mult să călătoresc și mi-era dor”, a mai spus prezentatoarea TV.

”Mai degrabă m-am împrumutat pentru apartamentul în care stau decât pentru o vacanță, mă refer la un credit ipotecar pe foarte mulți ani. Pentru vacanță nu m-am împrumutat. Am avut, bineînțeles și perioade în care a trebuit să fac mari economii ca să îmi încapă cât mai multe în acea vacanță, dar, din fericire, am mers cam pe unde mi-am dorit și mai am câte ceva pe listă”, a explicat aceasta.

citește și...