Imagine de colecție cu Mihaela Tatu și Cleopatra Stratan. ”Revederea, după 17 ani”

26.11.2021, 12:33
Imagine de colecție cu Mihaela Tatu și Cleopatra Stratan. ”Revederea, după 17 ani”
Imagine de colecție cu Mihaela Tatu și Cleopatra Stratan. ”Revederea, după 17 ani”

Fosta vedetă de televiziune Mihaela Tatu, în vârstă de 58 de ani, a dat publicității o imagine de colecție în care apare alături de cântăreața Cleopatra Stratan, în vârstă de 19 ani. Imaginea datează de pe vremea când Cleopatra Stratan era doar o copilă de câțiva anișori. ”Revederea, după 17 ani”, a notat Mihaela Tatu în dreptul imaginii respective.

Mihaela Tatu a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare alături de Cleopatra Stratan, pe vremea când aceasta era foarte mică și apărea la emisiunea pe care vedeta o modera la TV.

De asemenea, Mihaela Tatu a publicat și alte două fotografii în care apare alături de Cleopatra Stratan, din prezent.

Imagine de colecție cu Mihaela Tatu și Cleopatra Stratan. ”Cam așa staau lucrurile”

”Cam așa stau lucrurile!?‍♀️ Cleopatra Stratan după 17 ani! ?❤? Am bifat și cel de-al doilea motiv pentru care am venit în București. Nu vă pot spune care este. Însă am trăit o mare bucurie. Revederea, după 17 ani, cu “micuța” Cleopatra Stratan ???”, a notat Mihaela Tatu în dreptul imaginilor cu Cleopatra Stratan.

Mihaela Tatu a fost în atenția publicului cu emisiunea ”De 3 X femeie”, pe care a prezxentat-o timp de foarte mulți ani. Ulterior, vedeta a moderat și alte emisiuni, după care a renunțat la TV. Acum, Mihaela Tatu a pus bazele unui noi proiect. Ea citeşte poveşti pentru copii și dă glas personajelor de desene animate. În plus, de ceva timp, activează ca trainer pentru vorbitul în public.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. În  data de 14 august 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit.

citește și...