FOTO | Cum arată Mihaela Tatu, la cinci ani de când a plecat din televiziune

20.11.2019, 18:20
FOTO | Cum arată Mihaela Tatu, la cinci ani de când a plecat din televiziune
Cum arată acum Mihaela Tatu

Mihaela Tatu a scris istorie în televiziune cu emisiunea „De 3 X femeie”, pe care a prezentat-o o lungă perioadă de timp. La cinci ani de când a plecat de pe sticlă, vedeta arată total diferit.

Mihaela Tatu a decis să se retragă din televiziune în urmă cu cinci ani, după ce a avut probleme de sănătate. Diagnosticarea cu fibrom uterin a determinat-o să își schimbe stilul de viață, să facă sport și să aibă mai multă grijă de ea. Vedeta a reușit, astfel, să slăbească peste 20 de kilograme. 

Cum arată acum Mihaela Tatu

„Am avut 99 kilograme, fără un 1,400 kg nu am avut suta. Atunci m-am speriat, a fost rău! Și eu sunt foarte energică, mă duc stânga, dreapta, am început să gâfâi și când urcam scările, când mă aplecam să mă închid la încălțăminte. Dietă, sală, masaj și tot felul de proceduri corporale, pe care le găsim la toate saloanele. Asta ar trebui să facă orice femeie, care își dorește să fie sănătoasă înainte de toate”, a povestit Mihaela.

„Am slăbit 23 – şi mai trebuie… 74…. mai vreau 6, atât (n.r.: să slăbească). Este foarte fain să te simţi utilă în fiecare zi, să zici: «Mă, am făcut ceva pentru cineva astăzi. Am făcut ceva pentru cineva. Am făcut ceva pentru mine». Mă trezesc, mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă să învăţ, să experimentez şi să dăruiesc. Punct”, spunea Tatu acum ceva vreme. 

Fosta prezentatoare TV are și un nou iubit: „Eu cred că sunt mai sexy acum. Am pe cineva. El este motivul pentru care arăt așa. Iubirea te schimbă”.

 

citește și...