Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit. Cum au arătat în cea mai importantă zi din viața lor

15.08.2021, 11:48
Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit. Cum au arătat în cea mai importantă zi din viața lor
Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit. Cum au arătat în cea mai importantă zi din viața lor

Cântăreața Cleopatra Stratan, în vârstă de 18 ani, şi partenerul ei, Edward Sanda, în vârstă de 23 de ani, au devenit soţ şi soţie sâmbătă, 14 august 2021. Cei doi au arătat superb în cea mai importantă zi a vieții lor. Petrecerea a avut loc la un restaurant din zona de nord a Bucureștiului, pe malul lacului.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. Sâmbătpă, 14 august 2021, Cleopartra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit. Pe conturile lor de Instagram, Cleopatra Stratan au dat publicității câteva fotografii de la nuntă. Petrecerea a avut loc în zona de nord a Bucureştiului, la un restaurant pe malul lacului. Cleopatra Stratan a purtat o rochie de mireasă tip furou, în care a arătat impecabil. Și mirele Edward Sanda a arătat fără reproș într-un costum de culoare neagră.

”Cea mai frumoasă zi din viața noastră”, a scris Cleopatra Stratan în mediul online. Edward Sanda a transmis: ”Proaspăt căsătoriți”. În urmă cu câteva zile, Edward Sanda scris pe contul său de Instagram: ”La început am fost prieteni … dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasa și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dam seama ca in lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine”.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit. Ce vor face după eveniment

Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor pleca în luna de miere după nuntă. Cei doi vor să călătorească în mai multe locuri de pe bătrânul continent. ”După nuntă, vrem să vizităm câteva țări din Europa!”, spunea Edward Sanda într-un interviu pentru click.ro.

Partenerul de viață al Cleopatrei Stratan a vorbit despre eventualitatea de a deveni tătic: ”Nu am programat asta! Când o să se întâmple înseamnă că atunci va trebui să fiu!”.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit. Ce a comentat Dan Negru

Prezentatorul dce televiziune Dan Negru a scris un mesaj pe contul său de Facebook în care vorbește despre căsătoria Cleopaterei Stratan.

”E virală știrea că s-a măritat asta mică cu gemantanul. Cleopatra Stratan.  O știu de când îmi cerea ciocolată în pauzele de filmare. A trecut la alt desert, tortul de nuntă ? I-aș fi dat un sfat: căsătoria prea devreme e ca micul dejun luat prea de dimineațță. Te apucă o foame la prânz…???,  a spus acesta.

citește și...