Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda. Totul s-a petrecut de ziua ei de naștere

07.10.2020, 12:40
Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda. Totul s-a petrecut de ziua ei de naștere
Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda. Totul s-a petrecut de ziua ei de naștere

Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Edward Sanda. Totul s-a petrecut chiar de ziua de naștere a tinerei artiste.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani.

Edward Sanda a postat pe contul lui de Instagram o fotografie care surprinde momentul emoționant când Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă.

” A spus Da, iubirea vieții mele”, a scris Edward Sanda pe contul său de socializare.

Ce au declarat Cleopatra Stratan și Edward Sanda despre evenimentul din viața lor

Mi-am dorit foarte mult să fie un moment intim și să fim doar noi doi. A fost o nebunie, am intrat, cred, în toate magazinele chiar și de câte 5-6 ori, pentru că îmi doream să găsesc acel inel perfect pentru ea. Am trăit ceva emoții și în privința dimensiunii, pentru că nu am avut cu mine un alt inel de model și nu știam exact mărimea. Dar s-a potrivit perfect, a povestit Edward Sanda, conform protv.ro.

Și Cleopatra Stratan a făcut declarații, mărturisind că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie la majoratul ei.

Deși mă gândeam că se va întâmpla într-o zi, în niciun caz nu mă așteptam ca cererea să vină acum. Și de ziua mea! Așa că m-a luat prin surprindere și am fost foarte emoționată! Am spus Da și sunt fericită, a spus Cleopatra Stratan.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu de câteva luni, dar zvonuri privitoare la apropierea dintre ei au apărut încă din toamna anului trecut. Cei doi și-au oficializat relația în vara acestui an.

citește și...