Ilinca Vandici știe ce vrea. ”Nu cred că este momentul să fac o astfel de mutare”

02.02.2022, 15:26
Ilinca Vandici știe ce vrea. ”Nu cred că este momentul să fac o astfel de mutare”
Ilinca Vandici știe ce vrea. ”Nu cred că este momentul să fac o astfel de mutare”

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, a făcut declarații despre cariera sa profesională. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase show-uri la mai multe posturi. ”Nu cred că este momentul să fac o astfel de mutare”, a spus Ilinca Vandici despre eventualitatea de a apăreea la pupitul știrilor.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

În plan profesional, Ilinca vandici are o carieră impresionantă, de-a lungul anilor apărând la ma multe emisiuni de la diverse posturi TV. În prezent, Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Despre cariera sa a făcut vedeta declarații pentru impact.ro. Acesta a afirmat că nu s-are vedea prezentând știri.

Ilinca Vandici știe ce vrea. ”Încă mai am multe de spus în domeniul divertismentului”

„Cred că de-a lungul celor 17 ani de carieră am încercat câte puțin din toate. Am fost la cârma multor proiecte diferite care mi-au plăcut foarte mult și le-am făcut față cu brio. Sunt genul de moderator care se mulează foarte bine pe ceea ce are de făcut, îmi este ușor să îmbrățișez orice proiect. Nu mă văd în acest moment la pupitrul știrilor. Încă mai am multe de spus în domeniul divertismentului și nu cred că este momentul să fac o astfel de mutare către pupitrul știrilor”, a declarat Ilinca Vandici.

”Televiziunea este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase și strălucitoare locuri în care poți fi sau poți ajunge vreodată. Din punctul meu de vedere este ca o adicție, parcă mai vrei puțin după ce ai gustat și nu poți trăi fără. Cel mai bun sfat pe care as putea să-l dau este că dacă nu ai resursele necesare pentru a munci pentru a fi determinată, pentru a te ridica, a evolua, a te reinventa în fiecare zi a vieții tale, pentru a oferi tot ceea ce ai mai bun, mai bine să nu te gândești la o astfel de carieră. Sunt foarte multe detalii care ne diferențiază pe noi, prezentatorii de televiziune, sunt puncte pe care dacă nu le ai, nu poți avea succes de lungă durată în televiziune. Să reușești să te menții, să fii printre primii este greu și nu se poate face după ureche o astfel de carieră. Cel mai greu este să te menții”, a mai spus vedeta TV.

citește și...