Ilinca Vandici, în lacrimi la TV. ”O durere mare, un gol imens pe care am încercat să îl umplu așa cum am putut”

11.04.2022, 10:42
Ilinca Vandici, în lacrimi la TV. ”O durere mare, un gol imens pe care am încercat să îl umplu așa cum am putut”
Ilinca Vandici, în lacrimi la TV. ”O durere mare, un gol imens pe care am încercat să îl umplu așa cum am putut”

Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, s-a emoționat până la lacrimi la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, în momentul în care a vorbit despre tatăl său, care a încetat din viață în urmă cu ani, și despre traumele copilăriei. ”O durere mare, un gol imens pe care am încercat să îl umplu așa cum am putut”, a spus prezentatoarea TV.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV de la noi. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe posturi de televiziune și a moderat mai multe show-uri. În prezent,  Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D. În ceea ce privește viața perrsonală, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Ilinca Vandici a fost prezentă în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Aceasta a fost extrem de emoționată și a plâns în momentul în care a vorbit despre tată său, care a încetat din viață în urmă cu mai mulți ani. Tatăl său i-a murit în brațe, după o lungă suferință, iar pentru a depăși momentul, Ilinca Vandici a avut nevoie de ajutorul psihologului. Întrebată dacă consideră că l-a judecat mult prea aspru, Ilinca Vandici și-a deschis sufletul și a vorbit despre traumele din copilărie.

Ilinca Vandici, în lacrimi la TV. ”Traume, dorința de a găsi în parteneri această afecțiune pe care nu am avut-o din partea părinților”

”Nu l-am judecat niciodată (n.r. pe tatăl său), nu e dreptul meu să fac asta, însă este dreptul meu să semnalez anumite lucruri pe care le-am simțit. Nu consider că am greșit cu nimic în ceea ce am declarat, astea au fost lucrurile pe care le-am simțit și pe care le simt în continuare, dar pe care încerc să le repar. Cred că e greșit ca un copil să își judece părinții, cred că e greșit ca un părinte să își judece copiii, cred că fiecare avem libertatea dată de Dumnezeu să ne trăim viața exact așa cum ne dorim. Nicio clipă, oricât de supărată aș fi fost, oricât de rănită, oricâtă durere aș fi simțit nu am susținut și nu voi susține niciodată că părinții mei nu m-au iubit sau că nu au făcut pentru mine, că nu și-au dat tot interesul ca nouă să ne fie bine, ba chiar am fost un copil foarte iubit, doar că iubit în felul lor. Felul lor nu avea corespondent în felul meu”, a mărturisit Ilinca Vandici, potrivit kanald.ro.

”Îi iubesc, i-am iubit și îi vor iubi toată viața, le sunt recunoscătoare, nu vreau să se înțeleagă greșit. Am ajuns la maturitatea la care pot spune public: „Ați greșit, poate, cu niște lucruri. Eu am avut nevoie și de altceva, acel ceva pe care voi nu l-ați văzut, nu ați avut timp!”. Traume, dorința de a găsi în parteneri această afecțiune pe care nu am avut-o din partea părinților, dorința de a fi în centrul atenției, de a fi văzută, de a fi apreciată de public, de a primi laude în permanență. O durere mare, un gol imens pe care am încercat să îl umplu așa cum am putut”, a mai spus vedeta.

 

citește și...