Ilinca Vandici face mărturisiri. ”Toată viața mi s-a schimbat de când am devenit mamă”

19.12.2020, 15:45
Ilinca Vandici face mărturisiri. ”Toată viața mi s-a schimbat de când am devenit mamă”
Ilinca Vandici face mărturisiri. ”Toată viața mi s-a schimbat de când am devenit mamă”

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici a vorbit despre perioada sărbătorilor de iarnă și despre familia sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru Kanal D.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Prezentatoarea de la Kanal D a explicat cum va petrece sărbătorile de iarnă, afirmând că viața sa s-a schimbat de când a devenit mămică.

”Toata viata mi s-a schimbat de cand am devenit mama, si implicit vad un pic ”altfel” sarbatorile de iarna. Impodobim bradul cu mult mai mult drag, tinem cont de toate traditiile, il asteptam pe Mos Craciun. Practic, eu cred ca numai la gradinita, in copilarie, l-am vazut pe Mos Craciun, in rest nu prea … Dar de cand il avem pe Zian am avut grija, si anul trecut, si anul acesta, sa il primim pe Mos Craciun in casa J; invatam poezii, cantecele ca sa i le spunem Mosului pentru a primi multe cadouri”, a declarat vedeta pentru kanald.ro.

Ilinca Vandici a împodobit bradul de Crăciun încă din luna noiembrie

Vedeta TV a mărturisit că a împodobit bradul de Crăciun încă din luna noiembrie. ”Bradul l-am facut de la sfarsitul lunii noiembrie pentru ca am vrut ca Mos Nicolae sa ne prinda cu pregatiti pentru a ne aduce cadouri si, asa cum spuneam anterior, ne place sa pregatim totul si cu grija pentru Zian, pentru ca el sa se bucure cat mai mult de magia sarbatorilor”, a detaliat Ilinca Vandici.

Prezentatoarea a dezvăluit și ce își dorește băiețelul ei de Crăciun: ”Lista lui Zian este destul de scurta: o masina frumoasa! Asta isi doreste de la Mos Craciun! Deocamdata nu se bucura de alte cadouri, cum ar fi hainutele… Cadoul perfect pentru el presupune ceva pe roti! :)”.

Ilinca Vandici a dezvăluit și ce anume își dorește pentru anul viitor: ”Imi doresc sa scapam de perioada asta, de pandemie, sa ne revenim la normal, sa ne reluam activitatile si vietile asa cum erau inainte de pandemie. Imi doresc sa fim sanatosi. Si imi doresc sa am parte de provocari in anul 2021, pentru ca asta ma tine in forma”.

citește și...