Ilinca Vandici, despre gelozia în cuplu. ”Micile momente de gelozie aduc un plus, dacă nu sunt duse în extrem”

04.03.2022, 16:12
Ilinca Vandici, despre gelozia în cuplu. ”Micile momente de gelozie aduc un plus, dacă nu sunt duse în extrem”
Ilinca vadici, despre gelozia în cuplu. ”Micile momente de gelozie aduc un plus, dacă nu sunt duse în extrem”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, a vorbit deschis despre gelozia în cuplu. ”Micile momente de gelozie aduc un plus, dacă nu sunt duse în extrem astfel încât să destabilizeze şi să discrediteze. Gelozia extremă are legătură cu lucruri extrem de superficiale, nu ţin de zona profundă spre care eu tind”, a afirmat vedeta.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, a vorbit despre familia sa pentru tvmania.ro. Aceasta a făcut declarații despre gelozia în cuplu, dar a explicat și cum percep soțul ei și fiul lor faptul că ea este cunoscută și mediatizată.

Ilinca Vandici, despre gelozia în cuplu. ”Noi nu ne dăm motive de gelozie, suntem sinceri unul cu celălalt”

”Gelozia într-o anumită proporţie mi se pare sănătoasă. Asta înseamnă să iubeşti până la urmă. Noi nu ne dăm motive de gelozie, suntem sinceri unul cu celălalt. Am învăţat să creştem împreună, să fim o echipă în tot ceea ce facem, inclusiv în ceea ce înseamnă creşterea şi educarea lui Zian. Micile momente de gelozie aduc un plus, dacă nu sunt duse în extrem astfel încât să destabilizeze şi să discrediteze. Gelozia extremă are legătură cu lucruri extrem de superficiale, nu ţin de zona profundă spre care eu tind”, a declarat Ilinca Vandici pentru sursa citată anterior.


Despre cum percep soțul ei și băiețelul lor expunerea ei mediatică, vedeta a comentat: ”Andrei este foarte încântat de tot ceea ce fac eu, mă susţine foarte mult, m-a susţinut de la bun început. M-a văzut la televizor, pe reţele de socializare şi urmarindu-mă acolo i-a plăcut de mine. Apoi m-a descoperit cu adevărat şi m-a iubit. Nu a încercat niciodată să mă îngrădească şi să schimbe asta la mine. A ştiut întotdeauna să fie lângă mine când am avut momente mai puţin bune, când am fost obosită aproape de burnout. M-a ridicat şi m-a motivat astfel încât să nu îmi pierd entuziasmul pentru ceea ce făceam. Lui nu îi place să fie expus, mediatizat, pozat, să se implice fizic în cariera mea. Dar moral el este întotdeauna în spatele meu…

Zian înţelege foarte multe lucruri, este un copil special, extrem de dezvoltat care percepe lucrurile mult mai bine decât, uneori, o facem noi oamenii mari. Treaba asta cu expunerea mea nu ştiu dacă o înţelege, pot spune că este mândru de mine, îi place să mă vadă la televizor şi pe bannerele din oraş”.

citește și...