De ce nu l-a părăsit iubita pe Ciprian Marica după ce a aflat că a înșelat-o! Cine a convins-o să nu se despartă de tatăl copiilor săi

08.05.2020, 11:32
De ce nu l-a părăsit iubita pe Ciprian Marica după ce a aflat că a înșelat-o! Cine a convins-o să nu se despartă de tatăl copiilor săi

Ciprian Marica se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a apărut în presă un filmuleț cu el și amanta lui, care datează din vara lui 2019. La vremea respectivă, fostul fotbalist a fost surprins la un hotel din Cluj, alături de soția amicului său, Ana Muntean.

De ce nu l-a părăsit iubita pe Ciprian Marica după ce a aflat că a înșelat-o!

În urmă cu mai bine de o săptămână, Ziar de Cluj arunca bomba despre Marica. Site-ul a prezentat imagini în premieră cu infidelitatea fostului internațional.

Ciprian Marica a prins la un hotel de lux din Cluj cu o femeie măritată, mamă a doi copii. Cei doi au fost filmați chiar de soțul încornorat, Florin Muntean.

La câteva zile de apariția filmulețului în spațiul public, Ciprian Marica a decis să rupă tăcerea și și-a cerut scuze pe internet. Printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, acesta nu a negat că a avut o aventură.

‘Mi-am trăit cariera între aplauze și înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceți și victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greșit, dar care au suferit deja destul de pe urma greșelii altora?

Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu vă așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, înjurii sau “sfaturi”. Vă mulțumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niste tineri talentati. Aveti grija de voi! Mi-aș fi dorit să vă urez să fiți mai buni! Dar asta e! Să fiți sănătoși!’, a scris Ciprian Marica pe Facebook.

De altfel, iubita lui, Ioana Marcu, știa încă de anul trecut că partenerul ei a călcat strâmb, însă a decis să îi mai dea o șansă. Înainte, însă, între cei doi a avut loc o ceartă teribilă, iar tânăra, de profesie medic, l-a amenințat pe Marica că își va lua micuții și se va muta din casa lui.

Potrivit Impact.ro, cea care a reușit să o facă să se mai gândească la ideea de a-l părăsi pe Ciprian Marica a fost Adelina, nevasta lui Cristi Chivu și nașa copiilor Ioanei și a lui Ciprian.

‘Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap’, au mărturisit apropiați ai cuplului pentru Impact.ro.

citește și...