Răsturnare de situație: Ilie Năstase și Ioana Simion au făcut nuntă. Bruneta a îmbrăcat rochia de mireasă

07.06.2020, 08:37

Răsturnare de situație în cuplul format din Ilie Năstase și Ioana Simion. După ce, în urmă cu câteva săptămâni, se pregăteau de divorț, acum cei doi au făcut nuntă.

Ioana Simion a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a decis să publice două fotografii în care apareîn rochie de mireasă, anunțând că sâmbătă, 6 iunie, a avut loc ziua cea mare.

”Cel mai frumos cadou pentru soțul meu….?”, a scris soția lui Ilie Năstase în deptul fotografiilor.

Potrivit click.ro, cei doi au făcut cununia religioasă la Techirghiol, alături de familie și apropiați.

Ioana Simion a explicat că i-a pus condiții lui Ilie Năstase înainte să îmbrace rochia de mireasă.

„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a declarat ea pentru sursa citată.

Ioana Simion depusese actele de divorț

În urmă cu câteva săptămâni, Ioana Simion a depus actele şi dosarul de divorţ prin intermediul avocatului, la Judecătoria Constanţa. Ilie Năstase nu a fost de acord cu decizia partenerei sale de viață şi a refuzat ca lucrurile să se întâmple pe cale amiabilă, la notar.

“Da, este adevărat, facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni.

Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, declara Ioana Simion.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. A avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.