Ilie Năstase a rămas iar fără permisul de conducere, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice

18.11.2022, 10:50
Ilie Năstase a rămas iar fără permisul de conducere, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice
Ilie Năstase a rămas iar fără permisul de conducere, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice

Ilie Năstase a comis-o din nou! Fostul tenismen a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. Nu este pentru prima dată când are astfel de probleme cu oamenii legii. 

Ilie Năstase este din nou pieton. Recent, fostul mare tenismen a fost prins băut la volan așa că oamenii legii i-au luat permisul de conducere și i-au dat o amendă contravențională. Timp de 90 de zile, el nu va avea dreptul să conducă un autovehicul. Fostul tenisman avea o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ilie Năstase a fost prins iar băut la volan

El nu se află la primul incident de acest gen! În 2018, Ilie Năstase s-a ales cu dosar penal pentru că a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. La vremea respectivă, fostul tenismen a fost agresiv cu polițiștii care l-au tras pe dreapta.

„La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.”, transmite Poliția.

Este din nou în scandal cu soția lui

Ilie Năstase nu are parte de noroc nici în viața amoroasă. De curând, el s-ar fi certat din nou cu soția lui, Ioana Simion, iar bruneta ar fi plecat de acasă cu două milioane de euro.

Nu este declarația mea, eu nu am sunat niciun ziarist, nu am sunat pe nimeni, din contră, eu eram la tratament. M-am uitat și pe Facebook și am văzut. Cum să o denigrez pe soția mea? Cum să îi dau eu 350 de mii de euro în poșetă? Dacă o ataca cineva și i se întâmpla ceva? Este urat, este o știre falsă, dată de cienva care vrea să îmi facă rău. Că i-am luat mamei sale casă la Hârșova, că le-am luat la copii apartamente în București , nu este adevărat., a declarat Ilie Năstase, pentru Antena Stars.

Bruneta îl acuză că o jignește în repetate rânduri

Pe de altă parte, Ioana Simion a dezvăluit că persoana care a plecat de acasă, de fapt, a fost Ilie Năstase. Bruneta l-a acuzat iar pe fostul tenismen că a jignit-o.

„Totul s-a întâmplat atât de rapid, încât nici eu nu îmi dau seama ce a fost în capul lui să declare astfel de lucruri. Deci din câte îmi aduc eu aminte, spre sfârșitul săptămânii trecute, vorbea cu fratele lui că ar vrea să-l ducă la un spa, undeva pe la Eforie, pe el și pe șofer. Eram la munte.

Ne-am întors luni, luni pe zi. Seara am plecat spre Constanța. El a preferat să doarmă în apartamentul fetițelor în seara de luni spre marți. Eu am dormit în apartamentul meu. Spre dimineață, în jurul orei 9, l-am văzut cu un rucsac în spate. Geamul meu era deschis. A trecut prin fața geamului, bineînțeles că în loc de bună dimineața mi-a spus altceva, care m-a deranjat foarte tare”, a declarat ea, pentru emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

citește și...