Brigitte Pastramă, cu lacrimi în ochi când și-a adus aminte de mariajul cu Ilie Năstase: „Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta”

20.08.2022, 18:32

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase au divorțat în urmă cu mai bine de patru ani, însă bruneta nu poate uita nici acum traumele prin care a trecut în timpul căsniciei cu fostul tenismen. Prin 2016, vedeta a fost diagnosticată cu tumori la sân, dar fostul ei soț nu i-a fost o clipă alături. Declarații halucinante! 

Brigitte Pastramă a fost diagnosticată cu trei tumori la sân

În cadrul podcastului „Taclale”, Brigitte Pastramă și-a deschis sufletul și a vorbit din nou despre mariajul eșuat cu Ilie Năstase. Bruneta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept, în anul 2016. La vremea respectivă, fostul tenismen nu a crezut-o și i-a spus că minte în legătură cu starea ei de sănătate. Singură și supărată, Brigitte a fost nevoită să meargă la Viena pentru mai multe investigații.

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine. Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta.

Ea (n.r. Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru, unde aveau niște aparate foarte primitive. Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a susținut Brigitte, în cadrul podcastului.

Amalia Năstase a făcut-o să sufere mult

Mai mult de atât, Brigitte Pastramă a mărturisit că mariajul ei cu Ilie Năstase a avut mult de suferit din cauza Amaliei, fosta lui nevastă. Bruneta a spus că aceasta ar fi răspândit zvonul că Brigitte minte în legătură cu tumorile de la sân.

„Până la urmă, m-am dus în Austria. Lui Ilie i se băga în cap că n-am nimic. Pe mine m-a ajutat foarte mult secretara domnului Țiriac, care a vorbit cu o doamnă care face o chimioterapie foarte bună pe chestia asta, la sân.

Vorbiseră, după ce mă operez, să mă duc să fac chimioterapie, undeva lângă Frankfurt. În septembrie, m-a programat domnul doctor la o biopsie, dar domnul de la biopsie mi-a zis să mă opereze direct”, a mai povestit Brigitte, cu lacrimi în ochi.

citește și...