Brigitte Pastramă, dezvăluiri despre căsnicia cu Ilie Năstase. ”A avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei”

17.08.2022, 18:25

Brigitte Pastramă a făcut o serie de dezvăluiri despre căsnicia cu Ilie Năstase, dar și despre relația acestuia cu Amalia, fosta lui soție. Bruneta o acuză pe Amalia Năstase că i-a destrămat căsnicia. ”Căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei.”

Brigitte Pastramă a fost invitată în cadrul podcastului „Taclale” ce va apărea la dată de 18 august, pe pagina de Youtube „Cancan”.

Bruneta a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de Ilie Năstase, acuzându-l pe acesta că a defăimat-o, considernad că soția lui simulează o boală gravă. Mai mult, Brigitte spune că Ilie și Năstase au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită.

”Căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții”

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine.

Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. – Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru unde aveau niște aparate foarte primitive.

Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi (n.r. – Ilie și Amalia Năstase) au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a explicat bruneta în podcastul Taclale.

”Am fost îmbolnălvită genital de bărbatul care era cu mine”

Bruneta a mărturisit că a fost în pragul de a face cancer genital.

„În dimineața zilei în care trebuia să mă operez, mi-au apărut pe organul genital trei negi, în condițiile în care eu nu l-am înșelat pe Ilie niciodată.

Am fost șocată, disperată, distrusă. Am fost îmbolnălvită genital de bărbatul care era cu mine. Atunci n-am mai fost pocăita care trebuia să fiu. M-am rugat la Dumnezeu, și am aflat că am trei tumori benigne (n.r.-  fără celule canceroase), pe care mi le-au scos medicii.

Apoi m-a dus o prietenă de-a mea la un ginecolog care mi-a zis: «Fetiță, cu boala pe care o ai tu acum, poți să te îmbolnăvești de cancer genital!»”, a povestit fosta soție a lui Ilie Năstase.

”Când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară”

Brigitte Pastramă a declarat că a avut dintotdeauna o relație tensionată cu Amalia, pe toată durata căsniciei cu Ilie Năstase, acuzând-o pe aceasta că a dorit să îi despartă.

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară.

Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că, dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la biserică și plângeam”, explica Brigitte la acea vreme.

 

citește și...