Ileana Badiu a trecut prin momente dificile. ”Am trăit o perioadă îngrozitoare”

07.01.2021, 11:33
Ileana Badiu a trecut prin momente dificile. ”Am trăit o perioadă îngrozitoare”
Ileana Badiu a trecut prin momente cumplite. ”Am trăit o perioadă îngrozitoare”

Ileana Badiu a avut parte de o perioadă extrem de dificilă, după ce partenerul său de viață s-a îmbolnăvit.

Medicul Cătălin Badiu şi Ileana Badiu s-au căsătorit în anul 2008 şi au împreună un băieţel pe nume Sasha. Soţul Ilenei Badiu este specializat în chirurgie cardio-vasculară pentru adulţi şi este şeful secţiei de Chirurgie Cardiacă de la Spitalul Municipal. El a lucrat într-o clinică de prestigiu din Germania, iar ulterior s-a alăturat echipei de profesionişti de la unitatea sanitară din Bucureşti.

Ileana Badiu a povestit prin ce a trecut familia sa în ultima perioadă de timp. ”Am trăit o perioadă îngrozitoare. Soțul meu care este doctor după cum știți și foarte expus atât la contactul cu acest virus, cât și la informații oribile despre felul în care te poate afecta acest virus, înainte de Crăciun s-a simțit rău și și-a făcut mai multe teste. În mod clasic s-a îmbolnăvit și a făcut bronhopneumonie foarte complicată, testat fiind pe toate părțile nu și-a imaginat cum că ar avea COVID-19 și, de fapt, nici nu a avut COVID”, a povestit Ileana Badiu, potrivit spynews.ro.

Ileana Badiu a trecut prin momente dificile. Ce s-a întâmplat cu soțul ei

Ilena Badiu a oferit detalii despre problemele cu care s-a confruntat partenerul ei de viață.

”A fost testat încontinuu, testele au fost mereu negative, iar starea lui s-a complicat, în sensul că a început să se simtă din ce în ce mai rău. După Crăciun s-a dus să-și facă un CT pulmonar care arăta că plămânii sunt afectați într-o proporție destul de semnificativă. În concluzie, am intrat în panică, mai ales că de Crăciun au fost câteva rude la noi, în vizită. Ne-am retestat și toate testele au ieșit negative, mai puțin cele ale soțului meu care pe 26 s-a dovedit a fi pozitiv, însă în cele din urmă a fost fals pozitiv”, a mai spus vedeta.

”Acum am mai făcut 3 teste și toate sunte negative. Așteptăm decizia DSP-ului de a ne scoate din carantină pe baza acelor trei teste negative întâmplate la interval de trei zile”, a încheiat ea.

654.007 cazuri de coronavirus în România

Miercuri, 6 ianuarie 2021, pe teritoriul României au fost înregistrate alte 5.719 de noi îmbolnăviri cu coronavirus în ultimele 24 de ore. Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 654.007. În ultima zi au murit alte 121 de persoane, în timp ce la terapie intensivă sunt internați 1.070 de pacienți. Până astăzi, au decedat 16.299 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.847. Dintre acestea, 1.070 sunt internate la terapie intensivă, relatează Hotnews. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.902.726 de teste. Dintre acestea, 34.343 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 22.072 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 12.271 la cerere.

Pe teritoriul României, 26.141 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 8.711 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 40.672 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 47 de persoane. De la debutul pandemiei, 586.764 de pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...