Ileana Badiu, despre soțul său. ”Nu e niciodată ușor să trăiești alături de un cadru medical”

03.04.2020, 13:57
Ileana Badiu, despre soțul său. ”Nu e niciodată ușor să trăiești alături de un cadru medical”
Ileana Badiu, despre soțul său. ”Nu e niciodată ușor să trăiești alături de un cadru medical”

Ileana Badiu este căsătorită cu un medic cardiolog, iar în această perioadă de criză stă cu sufletul la gură, dat fiind că partenerul ei de viață se confruntă cu pericolul în fiecare zi.

Ileana Badiu a mărturisit că a răsuflat ușurată atunci când a aflat că soțul său, Cătălin, medic cardiolog, care operează în această perioadă de criză, a ieșit negativ la testul pentru coronavirus.

Vedeta a explicat că nu este ușor să trăiești alături de un cadru medical, mai ales în aceste zile.

”Nu. Nu e niciodată ușor să trăiești alături de un cadru medical. Stresul, gărzile, pacienții mai importanți decât programul familiei, meseria în sine, care dedică întregul om altor oameni decât lui însuși și alor lui… e greu și e greu de înțeles. Numai iubirea poate înțelege în felul ei ciudat.

Îl iubesc enorm pe soțul meu și îi respect meseria pe cât pot eu de mult. Dar zilele acestea totul a luat niște proporții de neimaginat. Pentru toată lumea. Însă mai ales pentru cadrele medicale. Au fost instruite armate întregi pentru război, dar în cazul de față războiul își are terenul de luptă în spitale, iar ei sunt soldații.

Mi se rupe inimă când îl văd pe Cătălin venind de la spital, pe față lui și a colegilor din spital citindu-se spaima firească, umană și normală, apoi îl văd cum pleacă dimineață parcă mai viteaz și hotărât decât oricând să facă bine oamenilor. Eu doar mă uit și simt și nici nu pot să-mi închipui ce este în sufletele și mințile lor”, a spus Ileana Badiu.

Ileana Badiu a explicat că toți medicii de la secția d Cardiologie din cadrul Spitalului Universitar au fost testați pentru COVID-19.

”Azi dimineață i-au ieșit lui și colegilor din secție testele de Covid negative. Aflaseră că au operat săptămâna trecută în urgență pacienți care s-au pozitivat, dar și faptul că și colegi de-ai lor din spital sunt deja bolnavi. Tot medicii din secția de Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Universitar București au fost testați. Sunt toți sănătoși. Așa că pentru moment ne-am bucurat, bineînțeles și eu și copilul nostru, că așa-i la cadrele medicale, mai au și familii p-acasă, dragii de ei, la a căror sănătate se gândesc.

Deci, vor pleca din nou la luptă de salvat vieți așa cum se pricep ei mai bine, în cazul lor operând urgențe cardiovasculare, în cazul fiecăruia dintre acești oameni servindu-i cât pot ei de bine pe cei în suferință. Să vă aibă Dumnezeu în paza lui. Eu atâta pot să spun, văzând presiunea și pasiunea la care este supus în aceste zile soțul meu și colegii lui!!!”, a încheiat vedeta.

citește și...