Gabriel Cotabiță, infectat cu coronavirus. Care este starea artistului

06.01.2021, 09:17
Gabriel Cotabiță, infectat cu coronavirus. Care este starea artistului
Gabriel Cotabiță, infectat cu coronavirus. Care este starea artistului

Celebrul cântăreț Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta este internat la spital.

Aela, una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiță a oferit detalii despre starea acestuia. „Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat tânăra la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Gabriel Cotabiţă este căsătorit cu Alina Gabriela Munteanu. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010. Gabriel Cotabiță și Alina s-au căsătorit în anul 2016. Alina a fost cea care i-a fost alături celebrului cântăreț în anul 2015, când acesta a fost în comă în urma unui stop cardio-respirator pe care l-a suferit la sala de sport. Gabriel Cotabiță este tată de trei fete, rezultate din căsătoria pe care a avut-o cu Ioana Nagy. Acestea sunt Aela și gemenele Milena și Eliza.

Gabriel Cotabiță, diagnosticat cu COVID-19. Ce simptome a avut

Aela, fiica lui Gabriel Cotabiță, a explicat și ce simptome a avut tatăl său, diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

”A avut anumite simptome şi au decis să se testeze. Tuse şi o stare de oboseală mai accentuată. Existând şi alte condiţii medicale cea mai bună variantă era să se urmărească evoluţia în spital şi aceasta a fost recomandarea medicilor”, a mai spus aceasta, conform sursei mai sus-menționate.

”E bine, este pe mâini bune. Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare. A fost depistat de ceva vreme. Nu mai ştiu exact de câte zile”, a adăugat aceasta.

 

citește și...