Harry și Meghan “vor fi invitați la încoronarea regelui Charles”, în ciuda documentarului Netflix

17.12.2022, 17:01

Regele Charles este categoric că își iubește “ambii fii” și speră să construiască punți cu întreaga familie, potrivit unor surse, în ciuda faptului că nu a comentat recentul documentar șocant al ducilor Sussex de pe Netflix. Regele nu dorește să le retragă titlurile cuplului și intenționează să îi invite la încoronarea sa istorică, în cadrul căreia va fi încoronat ca al 40-lea monarh al acestei țări, împreună cu soția sa Camilla.

Ducele și ducesa de Sussex vor fi în continuare invitați la încoronarea regelui de anul viitor, în ciuda lansării noului lor documentar Netflix.

Potrivit rapoartelor, o invitație va fi adresată prințului Harry și lui Meghan Markle pentru data de 6 mai anul viitor, chiar și după ce cuplul a atacat recent Palatul.

Harry și Meghan “vor fi invitați la încoronarea regelui Charles”, în ciuda documentarului Netflix

Evenimentul istoric se întâmplă să se ciocnească cu cea de-a patra aniversare a fiului familiei Sussex, Archie, așa că dacă vor accepta oferta este o cu totul altă întrebare.

Se înțelege că respectivul  cuplu nu a primit încă o invitație, dar o sursă apropiată familiei spune că regele “își iubește ambii fii” și speră ca familia să i se alăture, potrivit Dailystar.co.uk. “Toți membrii familiei vor fi bineveniți” la marea afacere de la Westminster Abbey, potrivit rapoartelor.

William l-a intimidat pe Harry să iasă din Familia Regală

Joi a avut loc ultima ediție a documentarului în șase părți lansat de Harry și Meghan despre viața lor în familia regală și despre decizia lor de a pleca.

Atât Palatul Buckingham, cât și Palatul Kensington au păstrat tăcerea cu privire la serial și la acuzațiile aduse de cuplu.

Harry a susținut că Prințul de Wales l-a lăsat îngrozit după ce a țipat la el în timpul summitului de la Sandringham. El a continuat apoi spunând că Palatul Kensington “a mințit pentru a-l proteja pe fratele meu”, cu o declarație în care a negat că William l-a intimidat pe Harry să iasă din Familia Regală.

Harry nu a fost niciodată consultat cu privire la această declarație și s-a întrebat de ce firma s-a grăbit să-l apere pe William și nu pe el.

De asemenea, cuplul l-a acuzat pe Charles că a mințit în timpul întâlnirii tensionate în care s-a discutat despre plecarea cuplului din familie.

În urma infamului interviu al cuplului cu Oprah din martie 2021, în care au acuzat familia că a făcut comentarii rasiste, surse apropiate palatului spun că Regele Charles este rănit de comentarii, dar își iubește în continuare familia și speră că se pot construi punți de legătură.

Declarația palatului în urma acelui interviu spunea că se ocupă de probleme “în privat” și “ca o familie”.

Cu toate acestea, regele nu dorește să le retragă titlurile cuplului și intenționează să îi invite la încoronarea sa istorică, în cadrul căreia va fi încoronat ca al 40-lea monarh al acestei țări, împreună cu soția sa Camilla.

Palatul a declarat că ceremonia va fi “înrădăcinată în tradițiile și fastul de lungă durată”, dar și că “va reflecta rolul monarhului în prezent și va privi spre viitor”.

 

citește și...