Prințul Harry și Meghan, „convinși” că familia regală au fost împotriva lor, după apariția unei fotografii de Anul Nou

04.01.2022, 14:39

O nouă carte susține că Prințul Harry și Meghan Markle credeau că „întreaga instituție” era împotriva lor după ce au văzut o poză de Anul Nou cu Regina și cei trei moștenitori ai ei. „Cuplul regal a bănuit că întreaga instituție conspira împotriva lor. După cum au văzut ei, dovezile erau peste tot în jurul lor. Codul nerostit era simplu: viitorul monarhiei era asigurat, cu sau fără Meghan și Harry”, spune autorul regal, Andrew Morton.

O fotografie de Anul Nou în care o înfățișează pe Regina împreună cu moștenitorii săi, Prințul Charles , Prințul William și Prințul George, i-a convins pe Prințul Harry și Meghan că „întreaga instituție” este împotriva lor, potrivit unei noi autobiografii neautorizate..

Afirmația, care a fost făcută într-o carte a autorului Andrew Morton, spune că în 2020, Regina Elisabeta a lansat o fotografie cu ea stând lângă fiul ei, Prințul Charles, nepotul Prințul William și strănepotul Prințul George, în Sala Tronului de la Palatul Buckingham.

”Viitorul monarhiei era asigurat, cu sau fără Meghan și Harry”

Dar în biografia neautorizată, autorul Andrew susține că imaginea a fost un factor major în despărțirea lui Harry și Meghan de familia regală.

El scrie: „Cuplul regal a bănuit că întreaga instituție conspira împotriva lor. După cum au văzut ei, dovezile erau peste tot în jurul lor. Codul nerostit era simplu: viitorul monarhiei era asigurat, cu sau fără Meghan și Harry”.

Prințul Harry şi Meghan Markle se retrag din rolurile de prim-plan din familia regală

La doar câteva zile după ce fotografia a fost lansată, Meghan și Harry au șocat lumea, împărtășind un statut pe rețelele de socializare, spunând că se retrag din rolurile lor, potrivit Mirror.

Spunând că au petrecut „multe luni” reflectând asupra deciziei, ei au explicat că intenționează „să-și creeze un nou rol progresiv în cadrul [instituției]”, devenind în același timp independenți financiar.

De atunci, s-au mutat în California împreună cu fiul lor Archie, unde și-au înființat o nouă viață și au dat naștere unei fete, pe Lilibet.

Anul acesta se pregătește să fie unul mare pentru cuplu, cu posibila lansare a unora dintre emisiunile lor TV și Lilibet sărbătorind prima aniversare.

Cu toate acestea, proiectul lor cel mai așteptat va fi lansarea memoriilor lui Harry.

citește și...