Meghan Markle și fiica ei Lilibet, cele mai afectate de testamentul Reginei Elisabeta a II-a

18.09.2022, 12:52

Testamentul și averea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii sunt două chestiuni care au rămas secrete în timpul vieții sale și vor rămâne așa și după moartea sa, pe 8 septembrie. Se crede că Elisabeta a II-a a fost una dintre cele mai bogate femei din lume, revista Forbes estimând averea personală a reginei la 500 de milioane de dolari, luând în considerare investițiile, arta, bijuteriile și proprietățile imobiliare.

Potrivit unor informații din presă, Elisabeta a II-a ar fi încheiat distribuirea averii sale în urmă cu doar câteva luni, în luna iulie. Cu toate acestea, monarhul ar fi făcut câteva modificări de ultim moment la testamentul său care o afectează direct pe soția prințului Harry, Meghan Markle, precum și pe alți membri ai familiei regale.

Este bine cunoscut faptul că relația dintre Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a nu a fost una bună. Decizia de a se disocia de Casa Regală a ducilor de Sussex de atunci și acuzațiile de rasism la adresa instituției formulate chiar de Meghan au fost decizii care au determinat-o pe monarh să se distanțeze definitiv de ea, potrivit as.com.

Colecția de bijuterii trece în mâinile lui Kate Middleton

Și, potrivit presei internaționale, această relație a ajuns chiar și la testamentul Elisabetei a II-a. Regina încheiase recent, în iulie, distribuirea averii sale. Cu toate acestea, ea a făcut câteva schimbări de ultim moment care o afectează direct pe Meghan Markle. În special, sursele au indicat distribuirea bijuteriilor personale ale reginei.

Potrivit acestora, “Kate (Middleton) este în mod clar nora ei preferată din familia regală”, astfel că ei consideră că este probabil ca monarhul să fi transmis colecția sa de bijuterii noii prințese de Wales, lăsând-o astfel în afara ecuației pe Meghan Markle și, în consecință, pe fiica sa Lilibet, precum și pe regina consort Camilla.

Kate Middleton ar fi dispusă să facă unele “concesii”

Această excludere a lui Meghan din testament ar fi motivată, potrivit acelorași surse, de decizia ducelui și ducesei de Sussex de a părăsi familia regală, lucru care nu a fost deloc pe placul Elisabetei a II-a.

Această mutare a fost și declanșatorul înstrăinării de mai bine de un an dintre prințul William și prințul Harry, care la sfârșitul săptămânii trecute au surprins cu o imagine de reconciliere când au reapărut însoțiți de soțiile lor pentru a saluta oamenii adunați la Windsor și a citi mesajele și dedicațiile pe care le-au lăsat pentru regina Elisabeta a II-a.

Deși Kate Middleton ar fi singura beneficiară a bijuteriilor Elisabetei a II-a, aceleași surse au nuanțat că este posibil ca ea să facă unele “concesii” în ceea ce o privește pe Lilibet, fiica lui Meghan Markle, pentru a nu o lăsa deoparte, deși sursa detaliază că nu crede că “le pasă deloc” de soția prințului Harry.

Aceasta nu este singura controversă în care numele lui Meghan Markle a fost implicat în ultimele zile, întrucât, potrivit The Sun, Carol al III-lea i-a transmis clar fiului său Harry că nu este binevenită la castelul Balmoral pentru a o însoți pe Elisabeta a II-a în ziua morții acesteia.

 

citește și...