Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre familia regală britanică! De ce a vrut să se sinucidă

08.03.2021, 13:24
Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre familia regală britanică! De ce a vrut să se sinucidă
foto: profimedia

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au oferit un interviu de excepție în cadrul emisiunii „The Oprah Winfrey Show”! Interviul senzațional a fost difuzat duminică, 7 martie. Cei doi au decis să rupă tăcerea și au dezvăluit tot ce au trăit în ultimii ani în sânul familiei regale britanice. 

Prinţul Harry și Meghan Markle au acordat primul interviu, după ce au decis să renunţe la îndatoririle în familia regală. Ducii de Sussex au mărturisit că au rămas fără sprijin financiar, iar nunta lor a avut loc cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume.

Meghan Markle și Prințul Harry au rupt tăcerea despre familia regală britanică

Meghan Markle a vorbit și despre faptul că familia regală a decis ca Archie, primul lor copil, să nu fie prinţ, dar și cât de greu i-a fost în perioada respectivă. Fosta actriță americană a mărturisit că s-a gândit chiar și la suicid în acea perioadă.

„Nu voiam să mai trăiesc”, a spus Meghan Markle. Pe de altă parte, nici Harry nu s-a simțit tocmai confortabil.

 „Nu aveam la cine să apelez”, a completat prinţul.
Cât despre relația cu tatăl său, Prințul Charles, Harry a mărturisit că nu mai vorbește cu acesta.

„Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea… iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca această relaţie”, a mai spus Prințul Harry.

Mai mult, Meghan Markle a spus că îi plăcea să petreacă timpul cu Regina Elisabeta, povestind totul despre un moment pe care l-au petrecut împreună.

Ce spunea despre Regina Elisabeta

„Adoram să îmi petrec timpul cu ea. Eram în mașină și mergeam de la un eveniment la altul. Ea avea o pătură în mașină, o ținea pe genunchi pentru a se încălzi, era răcoare. Mi-a spus: ‘Meghan, vino aici.’ M-a făcut să mă gândesc la bunica mea, a fost mereu caldă și primitoare cu mine.”, a zis aceasta.

În prezent, cei doi nu mai primesc niciun ban de la familia regală. Harry a adăugat că are banii pe care mama lui, prinţesa Diana, i-a lăsat, după ce s-a stins din viață.

Un alt detaliu important pe care nu îl știa nimeni până acum este că Meghan și Prinţul Harry s-au căsătorit într-o simplă ceremonie cu trei zile înainte de evenimentul care a fost transmis de televiziunile din întreaga lume.

Mai mult de atât, cuplul a confirmat vestea că Meghan Markle este însărcinată a doua oară. Harry nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni tată de fată.

citește și...