Gina Pistol și Smiley, în cea mai tandră ipostază. S-au sărutat pătimaș

13.12.2021, 14:53
Gina Pistol și Smiley, în cea mai tandră ipostază. S-au sărutat pătimaș
Gina Pistol și Smiley, în cea mai tandră ipostază. S-au sărutat pătimaș

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a postat, pe contul său de socializare, o fotografie superbă, cu care și-a cuceriut fanii. În imaginea respectivă, blonda apare într-o ipostază extrem de tandră alături de iubitul ei, cântărețul Smiley, în vârstă de 38 de ani. cei doi se sărută pasional lângă bradul de Crăciun.

Gina Pistol a fost cea care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiun de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc,

Gina Pistol și Smiley, în cea mai tandră ipostază. Cum au reacționat fanii

Pe contul său de socializare, Gina Pistol a dat publicității o fotografie în care apare sărutându-se cu Smiley, lângă bradul de Crăciun.  Te iubesc pentru ca te iubesc, si nimic mai mult”, a notat vedeta TV în dreptul imaginii.

Internauții au fost mai mult decât încântați de postarea Ginei Pistol: ”Destinul a făcut ca cele două suflete sa se unească, să se iubească și sa fie fericiti acum și toată viața!!Vă doresc tot binele din lume alături de frumoasa voastră prințesă”, ”Sunteți adorabili! Fericire și multa iubire!”, ”Doi oameni minunati!”, ”Peste 30 de ani să faceți o fotografie la fel, sărutându-vă!”, ”Sunteti cei mai frumoși”, ”Doua inimi unite pentru totdeauna! Sa fiti sanatosi si sa va cresteti fetita in armonie si cu multa iubire. Sunteti frumosi impreuna!”, ”Mi-am dorit încă de la începutul dragostei voastre secrete sa deveniți un cuplu solid și va doresc sa fiti împreuna pentru totdeauna”, ”Așa să fiți toată viața, veșnic îndrăgostiți!”, ”Ce frumos!”, ”Mă bucur de fericirea voastră! Sunteți o pereche de vis!”.

 

citește și...