Gina Pistol rezistă cu greu tentațiilor culinare de la ”Chefi la cuțite”. ”Asta e cea mai mare luptă pe care o duc cu mine”

30.11.2022, 17:02
Gina Pistol rezistă cu greu tentațiilor culinare de la ”Chefi la cuțite”. ”Asta e cea mai mare luptă pe care o duc cu mine”
Gina Pistol rezistă cu greu tentațiilor culinare de la ”Chefi la cuțite”

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a mărturisit că rezistă cu greu tentaților culinare la emsiunea ”Chefi la cuțite”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1. ”Asta e cea mai mare luptă pe care o duc cu mine”, a declarat ea. Gina PIstol a dezvăluit și care sunt preparatele pregătite de cei trei chefi pe care ea le preferă.

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Expres”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, după ce blonda a rămas însărcinată. Gina Pistol a revent la cârma show-ului culinar ”Chefi la cuțite” în cel de-al zecelea sezon.  Vedeta a dezvăluit, pentru tvmania.ro, că rezistă cu greu tentațiilor culinare de la ”Chefi la cuțite” și a explicat și care sunt preparatele ei preferate dintre specialitățile pregătite de cei trei chefi.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Gina Pistol rezistă cu greu tentațiilor culinare de la ”Chefi la cuțite”. ”Trebuie să îmi pun în cui orice poftă”

”Oh, Doamne! Dacă la filmările pentru sezonul 10 încă mai aveam câteva kilograme în plus (de care am scăpat între timp), acum îmi este şi mai greu, pentru că trebuie să îmi pun în cui orice poftă. Şi spun asta pentru că se ştie despre mine că sunt o gurmandă, un om care iubeşte mâncarea, aşa că îmi este de două ori mai greu decât unui om care nu e aşa de pofticios. Cu greu mă abţin atunci când trec printre concurenţi, la proba individuală, să nu iau un colţ de pâine cu care să întind în toate sosurile de acolo sau o linguriţă cu care să gust din fiecare desert. Asta e cea mai mare luptă pe care o duc cu mine”, a mărturisit Gina Pistol.

Despre preparatele pe care le preferă de la cei trei chefi, vedeta a spus: ”Hamburgerul pregătit de Cătălin, tacos-ul făcut de Sorin şi pomme du Sima făcut de Florin”.

Întrebată despre cine este mai priceput în bucătărie dntre ea și partenerul ei de cuplu, Smiley, Gina Pistol a răspuns: ”Eu, eu, fără discuţie şi cred că şi Andrei poate să confirme treaba asta. Dar să ştiti că şi Andrei face nişte macaroane cu brânză foarte-foarte bune”.

citește și...