Gina Pistol, despre prima sa apariție la TV. ”Am impresia că povestesc din viața altcuiva”

05.12.2021, 16:37
Gina Pistol, despre prima sa apariție la TV. ”Am impresia că povestesc din viața altcuiva”

Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, și-a amintit de începuturile sale în televiziune. În cadrul unui podcast, vedeta a povestit cum a fost prima sa apariție la TV și unde anume. ”Zici că povestesc din altă viață. Am impresia că povestesc din viața altcuiva”, a mărturisit Gina Pistol la podcastul realizat de Speak.

Gina Pistol a fost cea care a perezentat două dintre cele mai de succs emisiun de la Anten a 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Gina Pistol, despre prima sa apariție la TV. ”Ca invitat a fost „Noaptea Târziu”, parcă așa se numea, la Antena, cu Mircea Badea și Oreste”

Invitată în podcastul lui Speak, „La Fileu”, Gina Pistol și-amintit cum a ajuns la televizor și care a fost prima ei apariție pe micile ecrane.

„După ce am pozat pentru revista aia, la prima emisiune la care eu am participat ca invitat a fost „Noaptea Târziu”, parcă așa se numea, la Antena, cu Mircea Badea și Oreste. Aia a fost prima emisiune la care am mers ca invitat, apoi au început să sosească invitațiile din partea emisiunilor”, a spus Gna Pistol, potrivit a1.ro.

„De prezentat am prezentat multe emisiuni. Nici nu mai știu. Zici că povestesc din altă viață. Am impresia că povestesc din viața altcuiva”, a completat aceasta.