Gina Pistol, despre prima sa apariție la TV. ”Am impresia că povestesc din viața altcuiva”

05.12.2021, 16:37
Gina Pistol, despre prima sa apariție la TV. ”Am impresia că povestesc din viața altcuiva”
Gina Pistol, despre prima sa apariție la TV. ”Am impresia că povestesc din viața altcuiva”

Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, și-a amintit de începuturile sale în televiziune. În cadrul unui podcast, vedeta a povestit cum a fost prima sa apariție la TV și unde anume. ”Zici că povestesc din altă viață. Am impresia că povestesc din viața altcuiva”, a mărturisit Gina Pistol la podcastul realizat de Speak.

Gina Pistol a fost cea care a perezentat două dintre cele mai de succs emisiun de la Anten a 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Gina Pistol, despre prima sa apariție la TV. ”Ca invitat a fost „Noaptea Târziu”, parcă așa se numea, la Antena, cu Mircea Badea și Oreste”

Invitată în podcastul lui Speak, „La Fileu”, Gina Pistol și-amintit cum a ajuns la televizor și care a fost prima ei apariție pe micile ecrane.

„După ce am pozat pentru revista aia, la prima emisiune la care eu am participat ca invitat a fost „Noaptea Târziu”, parcă așa se numea, la Antena, cu Mircea Badea și Oreste. Aia a fost prima emisiune la care am mers ca invitat, apoi au început să sosească invitațiile din partea emisiunilor”, a spus Gna Pistol, potrivit a1.ro.

„De prezentat am prezentat multe emisiuni. Nici nu mai știu. Zici că povestesc din altă viață. Am impresia că povestesc din viața altcuiva”, a completat aceasta.

citește și...