Gina Pistol, deranjată de atitudinea oamenilor. ”Se uitau la mine nepăsători și reci”

20.09.2022, 12:38
Gina Pistol, deranjată de atitudinea oamenilor. ”Se uitau la mine nepăsători și reci”
Gina Pistol, deranjată de atitudinea oamenilor

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a fost deranjată de atitudinea unor oameni și de lipsa de empatie a acestora. Vedeta se întorcea din vacanță cu osephine, fiica ei și a lui Smiley, și avea multe bagaje cu ea, însă nimeni nu i-a ofeit ajutorul. ”Se uitau la mine nepăsători și reci”, a comentat Gina Pistol în mediul online.

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, după ce blonda a rămas însărcinată.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Gina Pistol a fost recent în vacanță cu Josephine. La întoarcere, aceasta a avut numeoase bagaje, cu care i-a fost greu să se descurce pentru a se urca în microbuz. Vedeta a mărturisit că a fost deranjată de atitudinea unor oameni, care nu i-au oferit nicio mână de ajutor.

Gina Pistol, deranjată de atitudinea oamenilor. ”Stăteau și se uitau la mine cum mă chinuiam singură”

“Sunt foarte mâhnită. Mi-am început săptămâna supărată. Și am motive serioase. Ne ducem la vale. S-a înrăit lumea. Fiecare este cu treaba lui, lipsește ​empatia. Nu îmi place ce se întâmplă cu lumea. Nu doar eu am obsrvat asta. Dar ceva se întâmplă. Ne dezumanizăm. E păcat, e trist. (…) M-a deranjat azi dimineață faptul că eram cu rucsacul în spate cu un copil adomit în brațe, cu un cărucior pe care încercam să îl urc în microbuz. Și nu m-a ajutat nimeni. Stăteau și se uitau la mine cum mă chinuiam singură. Și nu că sunt Gina Pistol. Sunt un simplu om care s-ar fi bucurat dacă ar fi primit o mâna de ajutor”, a povestit Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, potrivit spynews.ro.

”Erau bărbați acolo și se uitau la mine nepăsători și reci. Pe vremea mea, dacă urcăm într-un mijloc de transport și vedeam un om care are nevoie de ajutor, un om în vârstă, o femeie însărcinată, o femeie care cară ceva, îmi crăpa obrazul de rușine să nu ajut. Și acum o fac, cu mare drag. “Și când eram însărcinată de foarte puține ori au fost oameni care să îmi ofere o mâna de ajutor. Îi număr pe degete. Nu ne îndreptăm spre o lume mai bună. Ajutați că nu vă cad mâinile dacă o faceți. Ajutați când vedeți un om care are nevoie de ajutor”, a adăugat vedeta de televiziune.

citește și...