Gina Pistol are probleme. ”Mă doare în valuri”

01.01.2022, 15:24
Gina Pistol are probleme. ”Mă doare în valuri”
Gina Pistol are probleme. ”Mă doare în valuri”

Vedeta de teșleviziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, le-a făcut mărturisiri celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Blonda a dezvăluit cu ce probleme se confruntă în ultima perioadă de timp. ”Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, a spus aceasta.

În ultima vreme, Gina Pistol s-a confruntatcu o serie de probleme de sănătate. Vedeta a publicat pe reţelele de socializare un mesaj în care le povesteşte fanilor săi prin ce trece.

„Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, le-a mărturisit Gina Pistol celor care îi urmăresc activitatea pe Instagram, notează protv.ro.

Gina Pistol are probleme. ”Le-am bifat aproape pe toate”

”Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic… Din cauza stresului… Eu așa cred”, a mai spus ea.

Gina Pistol a explicat că are probleme și cu urticaria: ”După ce că am început să fac urticarie din cauza stresului… Eu așa cred. Nu știu, am o programare la un imunolog. Deci după ce am făcut urticarie, mai nou, mi-a ieșit și herpes. Le-am bifat aproape pe toate. Dacă mai e cineva pe aici care se confruntă cu problema asta, cu urticaria, lasă-mi mesaj și spune-mi care este cauza la tine și ce soluție ai găsit. Eu nu înțeleg de ce. Pur și simplu. Ori mă mănâncă palmele, ori tălpile, ori îmi apar pe corp. Apar și dispar”.

Gina Pistol are o fetiță cu Smiley

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

citește și...