Gigi Becali, declarații bombă: “Am avut Covid de 100 de ori”. Cum s-a tratat latifundiarul din Pipera

30.11.2021, 16:52
Gigi Becali, declarații bombă: “Am avut Covid de 100 de ori”. Cum s-a tratat latifundiarul din Pipera
Gigi Becali a anunțat că va fi bunic

Gigi Becali spune că a fost infectat de 50-100 de ori cu COVID-19. Omul de afaceri nu se teme de Covid-19 și spune că are un remediu care îl ferește de boli. „Eu fac în fiecare zi, de două ori pe zi gargara cu țuică și apă, fac pentru ca aşa cred. Eu cred că am avut Covid de 50 de ori, de 100 de ori”, spune patronul FCSB.

Invitat la România TV, la TV, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a avut Covid de 100 de ori până acum, dar că a reușit să se vindece, de fiecare dată.

Cel mai bun tratament anti Covid-19 al patronului FCSB este gargara cu țuică și apă.

Gigi Becali: “Am avut Covid de 100 de ori”

 

„Eu fac în fiecare zi, de două ori pe zi gargara cu țuică și apă, fac pentru ca aşa cred. Eu cred că am avut Covid de 50 de ori, de 100 de ori, îl simt în nas, în gât, fac putină gargară şi aia e. Eu simt imediat, îi zic şi nevestei, azi m-a atacat Covidul. La mine în loc să scadă anticorpii, creșteau, nu înseamnă că l-am avut? Dar mie nu mi-e frica de el”, a spus Gigi Becali, luni seara la România TV.

Gigi Becali este supărat că autoritățile române nu acceptă ca omul de afaceri să aducă în țară tratamente anti-COVID-19. Latifundiarul a făcut, luni seara, o serie de dezvăluiri despre medicamentele la care are acces şi nu pot fi distribuite către populație.

“Dacă s-a demonstrat că e cel mai eficient, de ce să nu avem în farmacii? Eu pot produce 10.000 de pastile pe ora, dau la toată România gratis. Pot să produc și Arbidol, și Invermectina, am aprobare. Dar pot doar pentru pacienții mei, dar să îmi dea aprobare să fac pentru toată România.

Eu l-am și sunat pe Voiculescu (n.r. Vlad Voiculescu) și i-am zis că îl scap de pandemie. A zis că da, apoi nu a mai răspuns la telefon. Streinu-Cercel și fiica să mă sunau că au nevoie măcar pentru doctori.
Atunci de ce nu mă lasă să fac pentru toți oamenii, gratuit? De ce nu le bagă în protocolul pentru tratament. De ce în India doar 40% sunt vaccinați și nu mai au pandemie? Pentru că au invermectina. La noi de ce nu, trebuie să moară oamenii? Ei nu vor medicamente că să ne oblige să facem vaccin. Iar eu nu fac, mai bine mor acum”, a mai dezvăluit latifundarul din Pipera.

Gigi Becali, atac dur la adresa Patriarhului Daniel

Gigi Becali a lansat recent un atac dur la adresa Patriarhului Daniel, după ce a aflat că înaltul prelat s-a vaccinat împotriva anti-COVID. „Nu cred că patriarhul s-a vaccinat”, spune Gigi Becali.

Imediat după anunţul Patriarhului Daniel, Gigi Becali, cunoscut pentru poziţia vehementă anti-vaccinare, l-a atacat pe înaltul prelat.

Patronul celor de la FCSB contestă declarațiile Patriarhului Daniel, susținând că acesta nu a oferit prea multe detalii despre vaccinare.

 

citește și...