Gigi Becali, atac fără precedent la adresa Patriarhului Daniel: „Vaccinarea e un act de lepădare de credinţă”

27.11.2021, 11:05
Gigi Becali, atac fără precedent la adresa Patriarhului Daniel: „Vaccinarea e un act de lepădare de credinţă”
Gigi Becali, eforturi uriașe pentru a face rost de măști pentru spitalele din România!

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa Patriarhului Daniel, după ce a aflat că înaltul prelat s-a vaccinat împotriva anti-COVID. „Nu cred că patriarhul s-a vaccinat”, spune Gigi Becali.

Imediat după anunţul Patriarhului Daniel, Gigi Becali, cunoscut pentru poziţia vehementă anti-vaccinare, l-a atacat pe înaltul prelat.

Patronul celor de la FCSB contestă declarațiile Patriarhului Daniel, susținând că acesta nu a oferit prea multe detalii despre vaccinare.

Gigi Becali, atac dur la adresa Patriarhului Daniel

„Anunţul patriarhului cum că s-ar fi vaccinat m-a surprins! Recunosc acest lucru! Şi m-a surprins fiindcă vaccinarea e un act de lepădare de credinţă. De aceea nu cred că patriarhul s-a vaccinat! De ce spun că nu cred că patriarhul nu s-a vaccinat?

Din modul în care a vorbit cu presa. Am văzut cu toţii că nu a dorit să spună prea multe despre asta, ba la final a spus chiar gata. Adică, voi cei din presă, lăsaţi-mă! V-a spus asta ca să scape de voi şi de povestea asta!”, a declarat Gigi Becali, pentru Impact.

Patriarhul Daniel a fost întrebat la Parlament, unde a asistat la şedinţa solemnă dedicată Zilei Naţionale a României, dacă s-a vaccinat.

Ce a declarat Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel a anunțat că s-a vaccinat anti-COVID-19, dar nu a vrut să spună cu ce ser s-a imunizat.

”Sigur, m-am vaccinat, gata!”, a spus Patriarhul Daniel.

Întrebat ce mesaj are către credincioşi, Patriarhul a răspuns: ”Nu avem niciun mesaj, să facă ascultare de medici”.

 

citește și...