Monica Anghel îi mulțumește lui Gigi Becali. ”Cum a aflat că sufăr de acest virus, mi-a trimis imediat medicamentele”

04.10.2021, 10:49
Monica Anghel îi mulțumește lui Gigi Becali. ”Cum a aflat că sufăr de acest virus, mi-a trimis imediat medicamentele”
Monica Anghel îi mulțumește lui Gigi Becali. ”Cum a aflat că sufăr de acest virus, mi-a trimis imediat medicamentele”

Binecunoscuta cântăreață Monica Anghel, în vârstă de 50 de ani,  a trecut prin experiența COVID-19. Imunizată cu scema completă de vaccinarte, Monica Anghel a luat virusul, însă a făcut o formă mai ușoară a bolii.  Aertista a dezvăluit că cel care a aajutat-o cu medicamente a fost omul de afaceri Gigi Becali.

De curând, Monica Anghel anunța că a fost infectată cu coronavirus.  Monica Anghel explica că nu are o formă gravă deoarece s-a imunizat cu schema completă împotriva Covid-19.

”Sunt pentru prima oară în această situație, am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin pe data de 5 aprilie. Înțeleg că dacă nu aveam vaccinurile făcute ar fi fost o formă foarte gravă. Sunt acasă, totuși fiind acasă sunt monitorizată de medicul meu […].Eu am crezut că este o răceală pentru că săptămâna trecută am avut un concert la Alba-Iulia și a fost în aer liber, a plouat și m-am gândit că am răcit, doar că eu sunt un om foarte responsabil și am considerat să fac un test rapid. A ieșit pozitiv, din păcate. Am luat legătura cu toți oamenii cu care am intrat în contact săptămâna trecută, din fericire toți au ieșit negativ”, a declarat Monica Anghel la acea vreme.

Monica Anghel îi mulțumește lui Gigi Becali. ”Mi-a trimis niște medicamente ce se găsesc destul de greu”

Monica Anghel a explicat, la o emisiune de televiziune care este starea sa de sănătate și i-a mulțumit omului de afaceri Gigi Becali, care i-a sărit în ajutor și i-a trimis medicamente.

„Lucrurile sunt toate bune și la locul lor acum. A fost o săptămână dificilă. De fapt, primele zile au fost chiar dificile, cu febră, amețeli, dar nu am avut complicații. Am avut o variantă ușoară a acestui virus. Aș vrea să le mulțumesc doctorilor și mai ales lui Gigi Becali care mi-a trimis niște medicamente ce se găsesc destul de greu. Cum a aflat că sufăr de acest virus, mi-a trimis imediat medicamentele. Sunt bine! Mai am de stat în casă încă o săptămână. Pe data de 21 mi-am făcut testul rapid și mi-a ieșit imediat pozitiv și ca să pot să fiu și în baza de date mi-am mai făcut unul a doua zi dimineață și am trimis imediat medicului. Băiatul a ieșit negativ, e bine”, a declarat cântăreața, potrivit spynews.ro.

citește și...