Ghiță de la ”Survivor România” s-a îngrășat enorm. A luat aproape 20 de kilograme în greutate într-o lună

11.06.2020, 15:42
Ghiță de la ”Survivor România” s-a îngrășat enorm. A luat aproape 20 de kilograme în greutate într-o lună
Ghiță de la ”Survivor România” s-a îngrășat enorm. A luat aproape 20 de kilograme în greutate într-o lună

Ghiță Balmuș, fost concurent la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D, a suferit o transformare uluitoare după ce a ieșit din competiție.

Ghiță Balmuș a făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. După ce în Republica Dominicană el a slăbit 14 kilograme în trei luni, la întoarcerea acasă, el s-a îngășat cu aproape 20 de kilograme într-o singură lună.

Are 86,5 kilograme acum

Ghiță Balmuș a plecat în Republica Dominicană cu 81,2 kilograme. În momentul în care a părăsit competiția, acesta cântărea 67,2 kilograme. Acum, însă, Ghiță Balmuș a ajuns să maibă 86,5 kilograme.

”După o lună de zile de la eliminarea ? mea din Survivor corpul meu a suferit câteva transformări majore ? Vreau sa împărtășesc ? această experiența cu voi deoarece este pentru prima datăîin cei 27 de ani ai mei când sunt atât de “gras” ? (așa cum îmi spun cei din jur).

Ei bine, acest lucru pentru mine devine provocator ? deoarece acuma pot înțelege starea de spirit și sănătate a multor clienți de-ai mei, dar cel mai important lucru care lipsește și vreau sa o redobândesc este ❗️MOTIVAȚIA❗️

Urmează ca după această perioada sa fac o transformare deoarece acest stil de viața îmi displace. #30dayschallenge
(Am plecat în R. Dominicana cu 81.2kg, acasă m-am întors cu 67.2kg, iar in prezent am ajuns la 86.5kg / +19.3kg)”, a spus Ghiță pe contul său de socializare.

Cine a câștigat ”Survivor România”

Cântăreața Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, este cea care a câștigat show-ul ”Survivor România”. În finală, artista s-a întrecut cu trei componenți din echipa Războinicilor. Este vorba de Emanuel, Lola și Iancu Sterp.

Elena Ionescu s-a declarat dezamăgită de modul în care s-au comportat foștii ei colegi din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, după ce ea a ieșit învingătoare.

”Am câștigat titlul și pentru echipa mea, dar, paradoxal, nu am fost felicitată de cei cu care am plecat la drum în Republica Dominicană. Sincer, mi-au lăsat un gust amar, dar asta este viața. Doar Sonny Flame, un om deosebit din toate punctele de vedere, a fost cel care a dat un telefon și s-a bucurat pentru mine din toată inima. Atât!!!”, a afirmat Elena Ionescu.

citește și...