Cum cheltuie Elena Ionescu banii câștigați la Survivor. Fanii s-au revoltat

04.06.2020, 13:21
Cum cheltuie Elena Ionescu banii câștigați la Survivor. Fanii s-au revoltat
Ce a făcut Elena Ionescu cu banii câștigați la Survivor. Fanii s-au revoltat

Finala Survivor România a avut loc în urmă cu câteva zile. Elena Ionescu este marea câștigătoare a emisiunii de la Kanal D. Fosta solistă a trupei Mandinga a luptat cu toate forțele pentru a câștiga trofeul din Republica Dominicană. Ea a câștigat 250.000 de lei.

‘Mă plec în fața publicului care m-a susținut. Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu. M-am dăruit și am mers cu un scop precis, dar în același timp prin corectitudine și prin muncă. A fost o cursă tare grea, dar tare frumoas, din care, cu siguranță, am să-l învăț și pe el.

Mă simt mult mai puternică din toate punctele de vedere, pentru a-l ajuta pe el în viață de acum înainte. Nu am cuvinte să vorbesc despre Survivor în acest moment. Voi avea când mă voi trezi din acest vis. Este ceva ireal! Am impresia că n-aș vrea să mă mai trezesc’, a spus ea după ce a primit trofeul.

În competiție, Elena Ionescu a fost implicată în mai multe scandaluri cu colegii ei. De altfel, răutățile nu au încetat nici după ce reality show-ul s-a terminat.

Elena Ionescu și-a injectat acid hialuronic în buze

Imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană, artista a mers la clinică pentru a-și face o mică intervenție estetică. Elena Ionescu și-a injectat acid hialuronic în buze, lucru care a încins spiritele între fanii fanii Survivor România.

Cei mai mulți au considerat că Elena Ionescu trebuia să câștige Survivor România, pentru că ar avea o viață grea. Se pare că aceasta stă în chirie și se descurcă greu cu creșterea micuțului său. Cântăreața a rămas singură după divorțul de soțul ei, Dragoș.

‘Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băiețelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an și 4 luni și pentru care sunt aici și vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin, și sper din tot sufletul ca asta să fie, este cea mai mare realizare pe care aș putea să o fac pentru el în momentul de față’, a spus Elena Ionescu.

Fanii au pus-o la zid

După ce fanii au văzut că Elena Ionescu a dat fuga imediat să își mărească buzele, aceștia au explodat.

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, stă în chirie…dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice…” a scris o internaută, în dreptul fotografiei cu Elena Ionescu.

citește și...