Motivul pentru care Elena Ionescu s-a îngrășat la ”Survivor România”. ”Nu a fost ușor”

01.06.2020, 09:12
Motivul pentru care Elena Ionescu s-a îngrășat la ”Survivor România”. ”Nu a fost ușor”
Motivul pentru care Elena Ionescu s-a îngrășat la ”Survivor România”. ”Nu a fost ușor”

Cântăreața Elena Ionescu a luat în greutate pe durata lunilor cât a participat la show-ul ”Survivor România”, spre deosebire de ceilalți concurenți, care au dat jos kilograme bune.

Elena Ionescu a explicat care a fost motivul pentru care s-a îngrășat pe durata participării sale la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană. Pe durata competiției, concurenții s-au hrănit în special cu orez și nucă de cocos.


”Am avut o serie de dereglări hormonale”

Elena Ionescu a mărturisit că organismul ei a fost dat peste cap, astfel că a luat în greutate.

“Nu a fost ușor, am avut o serie de dereglări hormonale. Lumea întreba de ce m-am îngrășat acolo, când ar fi trebuit să slăbesc. Organismul meu a fost dat peste cap, nu poți controla acest lucru. Așa am ajuns să mă îngraș. Și eu și Lola. Amândouă am intrat mai slabe în concurs”, a explicat Elena Ionescu, citată de wowbiz.ro.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Finala ”Survivor România” a avut loc sâmbătă, 30 mai 2020. În finală s-au calificat patru concurenți: Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, și Iancu, Lola și Emanuel, componenți ai echipei Războinicilor. În urma voturilor telespectatorilor, cântăreața Elena Ionescu a fost cea care a ieșit învingătoare. Artista a intrat în posesia trofeului ”Survivor România” și va încasa un premiu în valoare de 250.000 de lei.

Cum a fost revederea cu fiul ei

Elena Ionescu a dezvăluit și cum a fost revederea cu fiul ei, Răzvan, după ce a câștigat ”Survivor România”.

”Revederea cu copilul meu a fost extrem de emoționată, l-am luat în brațe, l-am pupat, l-am mușcat, de drag, și a fost foarte emoționant. Eu, de fiecare dată, mă învinuiam când am fost la Survivor, spuneam Doamne, de ce am plecat, poate am luat cea mai neinspirată decizie, nu am să văd cum copilul meu evoluează, crește. Ei bine, mi-am dat seama la întoarcere, că el nu m-a uitat ca mamă și fiind micuț, doar un an și nouă luni, se dezvoltă normal pentru vârsta aceasta și nu am pierdut mult în această perioadă. Când l-am văzut, m-am topit toată”, a declarat artista pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...