Ghiță a părăsit ”Survivor România”. Primele declarații după eliminare

13.05.2020, 10:04
Ghiță a părăsit ”Survivor România”. Primele declarații după eliminare
Ghiță a părăsit ”Survivor România”. Primele declarații după eliminare

Ghiță, din echipa Faimoșilor, a fost eliminat de la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D, în urma voturilor telespectatorilor.

Ghiță a fost propus spre eliminare alături de Cezar, colegul său din echipa Faimoșilor, și Iancu Sterp , din echipa Războinicilor.

Ghita l-a atacat dur pe Iancu Sterp atunci când a votat pentru eliminare.

”Ești un om de doi bani”

“Când pretinzi că ai iubită acasă pe care o iubești, dar faci strategie aici cu alta, că e naivă și te place, ești un om de doi bani”, a spus Ghiță, făcând referire la strategia pe care Iancu a făcut-o cu Emy, coechipiera lui.


În urma voturilor din partea telespectatorilor, Ghiță a fost cel eliminat din show-ul de televiziune.

Consideră că a dat tot ce a putut în competiție

După ce a aflat că părăsește competiția filmată în  Republica Dominicană, Ghiță a a afirmat că nu este dezamăgit și că a dat tot ce se putea pe traseele dificile pe care a trebuit să le parcurgă la ”Survivor România.

“Dezamăgire cu siguranță nu este, că am dat tot ce am putut, absolut ce am putut pe traseu.

Am avut foarte multe sentimente în această competiție, am dat totul. Tot ce am putut să ofer, am oferit.  Am văzut strategiile dinainte și am avut o idee că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Voi rămâne un faimos și tot ce pot să zic este că ies cu zâmbetul sus și privirea înainte”, a declarat Ghiță după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”, potrivit kanald.ro.

De-a lungul competiției difuzate de Kanal D, Ghiță a legat o relație de prietenie cu Grațiela Duban, fosta lui colegă din echipa Faimoșilor. De asemenea, acesta a fost implicat în numeroase scandaluri cu o altă coechipieră de-a lui, cântăreața Elena Ionescu.

citește și...