Gheorghe Turda nu crede că a avut coronavirus. „A fost o răceală, pur și simplu”

11.01.2021, 10:17
Gheorghe Turda nu crede că a avut coronavirus. „A fost o răceală, pur și simplu”
Gheorghe Turda nu crede că a avut coronavirus. „A fost o răceală, pur și simplu”

Interpretul de muzică populară Gherghe Turda este de părere că nu a fost infectat cu coronavirus, ci că a fost vorba despre o răceală.

Gheorghe Turda a făcut mai multe declarații cu privire la boala de care a suferit în perioada sărbătorilor. Deși a primit rezultat pozitiv pentru COVID-19, cântărețul consideră că ar fi fost doar răcit. Artistul a intrat în izolare chiar înainte de Crăciun și tot atunci a confirmat că a fost depistat pozitiv cu COVID-19. „Pe 2 ianuarie am ieșit din izolare, mi-am făcut testul, îl am în buzunar. Am cu două-trei linii albastre. (…) A fost greu și nu prea. Am răcit la Slănic Prahova din cauza temperaturilor joase din mină. Nu a fost COVID, a fost o răceală, pur și simplu”, a declarat cântărețul de muzică populară la postul de televiziune Antena 3.

Gheorghe Turda a afirmat că se va vaccina împotriva coronavirusului. „Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv. Nu cred că am avut COVID, deși o să fac vaccinul care e nevoie să îl facem”, a completat acesta.

671.284 infectări cu coronavirus în România

În România au fost confirmate, până acum, 671.284 infectări cu coronavirus. În total, în România au decedat 16.654 de persoane infectate cu coronavirus. România a înregistrat 3.082 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, potrivit bilanțului publicat duminică. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat în data de 26 februarie anul trecut.

Cele mai multe cazuri nou confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore sunt în Bucureşti – 825, urmat de județele Timiş – 212, Iaşi – 179, Ilfov – 167, Braşov – 122 şi Constanţa – 120. Adunate, cele cinci județe au 800 de cazuri, mai puține decât în Capitală.

Cele mai puţine cazuri noi de coronaviruz au fost în judeţele Vrancea – 13, Mehedinţi – 17, Harghita şi Caraş-Severin – 19.

citește și...