Gheorghe Turda a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte solistul de muzică populară

23.12.2020, 13:04
Gheorghe Turda a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte solistul de muzică populară
Gheorghe Turda a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte solistul de muzică populară

Gheorghe Turda a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Solistul de muzică populară în vârstă de 72 de ani a dezvăluit că are COVID-19, virus pe care l-ar fi luat într-o excursie în Prahova, la salină. 

Interpretul a mărturisit că starea lui de sănătate este una bună acum, dar a fost răcit și la plămâni.

‘Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea’, a declarat el pentru Click!

Gheorghe Turda are COVID-19

Mai mult de atât, și ginerele lui ar fi avut COVID-19, dar Gheorghe Turda este convins că nu a luat virusul de la el, ci din excursia pe care a făcut-o la o salină.

‘Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit. Acum voi sta în casă timp de 14 zile sau cât va fi nevoie să fiu bine, asta e important’, a mai spus Gheorghe Turda.

Ce pensie are Gheorghe Turda

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda încasează bani frumoși din pensie.

Potrivit wowbiz.ro, cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 72 de ani, este cântărețul de muzică populară cu cea mai mare pensie din România. Artistul a lucrat mai mulți ani, începând cu anul 1991, în cadrul Ministerului de Interne.

Astfel, Gheorghe Turda a ajuns la o pensie de 1.900 euro pe lună, adică în jur de 9.000 lei lunar, precizează sursa citată.

Artistul a fost șef al Direcției de Cultură din cadrul Ministerului de Interne, iar în anul 2015 avea un venit cumulat de 2.500 euro pe lună. El deține două imobile, în Câmpina și București și un teren de 1.600 mp în Câmpina.

citește și...