Cum a fost anul 2020 pentru Ionuț Iftimoaie. ”Coronavirusul aici m-a lovit rău de tot”

08.01.2021, 13:04
Cum a fost anul 2020 pentru Ionuț Iftimoaie. ”Coronavirusul aici m-a lovit rău de tot”
Cum a fost anul 2020 pentru Ionuț Iftimoaie. ”Coronavirusul aici m-a lovit rău de tot”

Ionuț Iftimoaie a explicat cum a fost anul 2020 pentu el. Luptătoul a afirmat că lucrul care l-a deranjat cel mai tare a fost că nu poate îmbrățișa oamenii.

Ionuț Iftimoaie a fost invitat la emisiunea ”Showbiz Rerport”, de la postul de televiziune Antena Stars, unde a afirmat, printre altele, că distanțarea socială impusă de pandemia de coronavirus l-a afectat foarte mult atât anul trecut, cât și acum. ”2020 a fost un an care a pornit foarte greu, a fost dificil, dar care s-a încheiat foarte bine. Singura problemă pe care am avut-o și o am în contiuare este distanțarea asta socială. Coronavirusul aici m-a lovit rău de tot, pentru că mie îmi place să îmbrățișez oamenii, să îi pup, să fim împreună, aproape”, a declarat Ionuț Iftimoaie, citat de spynews.ro.

Acesta a explicat și ce își dorește în acest an. ”Am două planuri. Unu, să rămân aproape de familia mea și planul doi este să mă țină Dumnezeu sănătos să pot sta lângă cei dragi”, a mai spus fostul sportiv.

Ce spunea Ionuț Iftimoaie despre perioadele dificile din viața sa

Într-un interviu pentru ziare.com, din urmă cu ceva timp, Ionuț Iftimoaie vorbea despre perioadele grele din viața sa.

”De-a lungul timpului mi-am dat seama ca niciodata nu trebuie sa te plangi de problemele pe care le ai, pentru ca sigur cineva si-ar dori sa aiba problemele tale. Oricat de greu mi-ar fi, imi dau seama ca sunt oameni care au probleme si mai mari. Incerc sa nu ma plang si sa nu ma gandesc la perioadele grele, fiecare etapa a fost importanta, a avut parti bune si rele, dar toate au pus baza pentru ceea ce reprezint astazi”, afirma el.

Sportivul, care de-a lungul anilor a participat la numeroase emisiuni TV, mărtrisea ce nu ar face niciodată într-un show. ”Nu as accepta sa fac ceva ce ar putea leza integritatea fizica a vreunei persoane doar de dragul divertismentului. Nu as face un lucru care mi-ar lua din personalitate. Sunt un om deschis in multe directii si daca uneori ma prostesc, la televizor, o fac pentru ca ma distrez si nu pentru ca mi-o impune cineva sau pentru ca asta ar genera rating. Pur si simplu, ma simt bine”.

citește și...