Cât a slăbit Oana Roman într-un an. Transformarea e vizibilă!

11.12.2020, 10:13
Cât a slăbit Oana Roman într-un an. Transformarea e vizibilă!
Cât a slăbit Oana Roman într-un an. Transformarea e vizibilă!

Oana Roman a slăbit spectaculos într-un an. Vedeta le-a mărturisit fanilor săi câte kilograme a reușit să dea jos.

Oana Roman este foarte mândră de felul în care arată. Vedeta a trecut printr-o transformare evidentă din punct de vedere fizic în ultimul an, reușind să dea jos nu mai puțin de 20 de kilograme.

Pe contul ei de socializare, Oana Roman a explicat exact cum a reușit să se transforme total în ultimul an. ”Transformare realizata intr-un an. Nu o luna, 2, 3 . FARA OPERAȚIE , FARA EDITARE LA POZE. DOAR CU PROCEDURI DE REMODELARE CORPORALA, DIETA…TOATE IMPREUNA… REZULTAT: MINUS 20 KG , MINUS 14 CM IN TALIE SI ȘOLDURI”, le-a mărturisit oana Roman celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Oana Roman a ajuns să poarte mărimea M la haine

În urmă cu ceva timp, Oana Roman se declarat foarte fericită că a ajuns să poarte haine măruimea M de la XXL.

”Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, a declarat Oana Roman în urmă cu câteva luni.

”În noiembrie am dat startul acestor proceduri combinate cu o dietă pe care mi-am creat- o singură. Spre exemplu, pe mine mă frustrează foarte tare când știu că nu am voie să mănânc ceva. Am zis așa, am voie orice în cantități mici și mănânc acum orice în cantități mici”, a mai spus ea.

Oana Roman are propria afacere cu haine

Oana Roman este căsătorită de mulți ani cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela.

Vedeta s-a apucat recent de afaceri și are propriul său magazin de haine, care sunt comercializate online și pentru care ea este model. Aceasta a mărturisit și de ce a decis să înceapă propria sa afacere.

„După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt acceptabile, hainele sunt de bună calitate”, explica Oana Roman pentru click.ro.

citește și...