”Georgina s-a remarcat în tribune mai mult decât Ronaldo pe teren”. Celebra influenceriță a atras toate privirile la meciul dintre Manchester United și Newcastle

17.10.2022, 13:28

Cristiano Ronaldo probabil că și-ar fi dorit să aibă ochelarii de soare ai partenerei Georgina Rodriguez, în timp ce aceasta a urmărit meciul dintre Manchester United și Newcastle. ”Georgina s-a remarcat în tribune mai mult decât Ronaldo pe teren. Îmbrăcată într-o rochie, cu un palton crem și încălțată cu cizme până la genunchi și cu cercei mari în formă de cerc, celebra influenceriță a atras toate privirile”.

Ronaldo nu și-a putut ascunde supărarea când a fost înlocuit în remiza 0-0, în timp ce Georgina a rămas rece pe tot parcursul meciului, cu ochelari de soare și rochie de pulover, alături de copiii cuplului.

Modelul argentinian, în vârstă de 27 de ani, a arătat imaculat – spre deosebire de United, care nu a reușit să înscrie, transmite The Sun.

”Georgina s-a remarcat în tribune mai mult decât Ronaldo pe teren”

Influencerul Georgina a ieșit în evidență în tribune mai mult decât a făcut-o Ronaldo pe teren, într-o rochie, cu un palton crem și încălțată cu cizme până la genunchi și cu cercei mari în formă de cerc.

Ea a postat fotografiile de la sosire cu descrierea: “Nu, nu, nu. În drum spre tati”.

”Ambele erau costumate în prințese”

”Fetele, Alana, în vârstă de 4 ani, și Eva, cinci ani, s-au distrat de minune, mai ales că se putea citi fericirea pe chipul lor din cauza ținutelor: ambele erau costumate în prințese. Alana și-a completat ținuta cu șosete Barbie și teniși Peppa Pig”, mai notează aceeași sursă.

Ten Hag l-a înlocuit în minutul 72 pe Ronaldo

Starul portughez a făcut din nou parte din echipa lui Erik ten Hag, în campionatul Angliei, după o absență de aproximativ două luni, dar în minutul 72 a fost înlocuit cu Marcus Rashford. Ronaldo nu și-a ascuns supărarea pentru decizia antrenorului.

Erik ten Hag a declarat că “vrea să scoată tot ce e mai bun” de la Cristiano Ronaldo și se așteaptă la o îmbunătățire a performanțelor pe măsură ce acesta revine în formă.

Ronaldo, care s-a întors pe Old Trafford în sezonul trecut, a jucat în primele două meciuri ale clubului din actuala campanie – înfrângeri îngrijorătoare în fața lui Brighton și Brentford.

De atunci, nu a mai fost titular în niciun meci din Premier League, iar United a câștigat toate cele șapte meciuri care au urmat, cu excepția unuia singur, principalul timp de joc al lui Ronaldo fiind în Europa League.

Și, după cum a explicat acum Ten Hag, nu este de mirare că atacantul se luptă, având în vedere că a ratat întregul pre-sezon al clubului.

Erik ten Hag “vrea să scoată tot ce e mai bun” de la Cristiano Ronaldo

Avem anumite cerințe de la jucători, ce așteptăm de la ei în anumite poziții pe teren. Vreau să scot tot ce e mai bun de la el, este într-o formă mai bună acum și sunt mulțumit de asta, astfel încât să poată contribui mai mult la echipă, și sunt sigur că o va face. La început, a fost cazul [lipsa de formă fizică], s-a dovedit încă o dată, nimeni nu poate rata un pre-sezon”.

Motivele invocate de Ronaldo pentru că a lipsit din pre-sezon au fost probleme de familie, dar se vehiculează pe scară largă că cel care a câștigat de cinci ori Liga Campionilor a încercat, de asemenea, să obțină o mutare departe de Manchester.

 

citește și...