Imaginea zilei în Premier League. Furia monumentală a lui Cristiano Ronaldo! Portughezul a părăsit terenul

16.10.2022, 21:30

Imaginea zilei în Premier League.  Furia monumentală a lui Cristiano Ronaldo!  Portughezul a plecat cu o furie vizibilă, în timp ce Anthony i-a spus ceva cu gura acoperită. Cristiano Ronaldo a marcat meciul pe care Manchester United și Newcastle l-au disputat pe Old Trafford. Starul portughez nu este în actualitate de această dată pentru golurile sale, ci pentru furia imensă cu care a încheiat meciul după ce a fost înlocuit în minutul 70.

Jocul lui Ronaldo a fost mai degrabă discret. A fost imprecis în deciziile finale și a ratat mai multe pase pentru ca coechipierii săi să finalizeze jocul.

Cristiano Ronaldo a fost vizibil furios după ce a fost eliminat în repriza a doua a meciului dintre Man United și Newcastle, scor 0-0, de astăzi, potrivit marca.com.

Imaginea zilei în Premier League

A fost încă o altă demonstrație dezamăgitoare din partea echipei lui Erik ten Hag și încă un meci fără goluri în Premier League pentru Ronaldo, în timp ce dificultățile sale din sezonul 2022/23 continuă.

Ten Hag l-a înlocuit în minutul 72 cu Marcus Rashford, iar atacantul englez a ratat o șansă de gol în prelungiri, când a deviat o lovitură de cap. În minutul 70, și cu o furie vizibilă, Cristiano Ronaldo a părăsit terenul înjurând în portugheză, în timp ce Anthony îi spunea ceva cu gura acoperită.

Furia monumentală a lui Cristiano Ronaldo!

Una dintre imaginile zilei în Premier League, care arată frustrarea pe care jucătorul lui United o are față de prestația sa.

În timp ce unii au fost în mod clar consternați de acțiunile lui Ronaldo, au existat fani care au considerat că acesta ar fi trebuit să fie lăsat pe teren și că ar fi respins șansa lui Rashford.

‘Trebuie să acoperim patru meciuri în 10 zile și, în special pentru atacanți, vreau să îi mențin proaspeți’, a spus Ten Hag.

 

citește și...