Georgina Rodríguez a luat o decizie pentru toată viața. Motivul nu poate fi mai emoționant

26.08.2022, 18:34

Modelul și partenera lui Cristiano Ronaldo și-a tatuat în Sardinia un înger care ține în mână o lună, probabil în onoarea copilului lor decedat. Georgina a ales să invite un artist spaniol în Sardinia pentru a-și tatua pe antebrațul stâng un desen care se presupune că este un omagiu adus bebelușului ei care a murit în aprilie. Bruneta a arătat la fel de fermecătoare ca întotdeauna, optând pentru o rochie mini roz, cu un colier cu diamante încrustate. 

Georgina Rodríguez profită din plin de ceea ce a mai rămas din vară pentru a se bucura de vacanță, de data aceasta fără Cristiano Ronaldo, care este complet cufundat într-un nou sezon în Premier League. Modelul din Jaca, după ce a vizitat Fatima cu un look scump, a călătorit în Sardinia împreună cu câțiva membri ai grupului său “Las Queridas”, același grup care a dat atât de mult de furcă după premiera documentarului “Eu sunt Georgina”.

Pe idilicele plaje italiene, Rodríguez s-a bucurat de soare, de mare și de compania și sprijinul prietenilor ei, în special al lui Mamen Morales, Elena Pina și Iván García.

Georgina își face primul tatuaj

Dar tânăra nu numai că a profitat din plin de aceste momente, ci a luat și o decizie pentru toată viața. Georgina a ales să invite un artist spaniol în Sardinia pentru a-și tatua pe antebrațul stâng un desen care se presupune că este un omagiu adus bebelușului ei care a murit în aprilie. Este primul tatuaj care îi împodobește pielea lui Gio, iar motivul nu putea fi mai emoționant.

Vedeta a optat pentru o rochie mini roz, cu un colier cu diamante

După cum știe toată lumea, ziua în care a asistat la nașterea lui Bella Esmeralda va rămâne mereu în memoria ei, pentru că și-a luat rămas bun de la micuța pe care o aștepta și căreia i-a dedicat un omagiu la sfârșitul lunii iunie. Pe profilul său de Instagram, Rodríguez a distribuit o fotografie cu cerul acoperit de nori, dar printre care se filtra o mică rază de soare. Ea a avut-o clară și a plasat două emoticoane: una cu o inimă și, lângă ea, un înger care îi reprezenta copilul.

 

Iar acest ultim desen este tocmai cel care poate fi văzut pe tableta pe care tatuatorul o are lângă el în imaginile pe care Georgina le-a împărtășit. În timp ce profesionistul pe nume Berni aplică cerneala pe pielea vedeteti, pe o masă cu un buchet uriaș de flori se află dispozitivul care conține două desene cu un înger care ține în mână o lună. S-a înțeles rapid că este vorba de un omagiu, deoarece ori de câte ori s-a referit la copilul ei pe rețelele de socializare a folosit mereu emoticoane angelice.

Ea a arătat la fel de fermecătoare ca întotdeauna, optând pentru o rochie mini roz, cu un colier cu diamante încrustate. Șuvițele ei brunete au fost trase într-o coadă de cal elegantă și și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi sport groși.

Fotografia vine la câteva zile după ce Georgina a făcut o vizită surpriză la locul sfânt de la Fatima, în Portugalia. Ea s-a alăturat pelerinilor și altor credincioși religioși cu ocazia vizitei sale de weekend la locul unde se spune că Fecioara Maria ar fi apărut celor trei copii în urmă cu mai bine de 100 de ani.

Georgina și-a făcut timp la Sanctuarul Fatima pentru a cere îndrumare spirituală, scriind într-o postare alături de o serie de fotografii pe care le-a încărcat pe Instagram: “Continuă să-mi ghidezi și să-mi luminezi calea, micuță fecioară”, urmat de un emoticon cu o inimă și un înger.

 

Ea s-a îmbrăcat în stilul său glamour obișnuit – întorcând privirile localnicilor și vizitatorilor într-o rochie albă mulată pe corp, o eșarfă și o geantă Chanel și sandale Hermes.

Locul sfânt de la Fatima, în Ourem, la 90 de minute de mers cu mașina la nord de Lisabona, a fost locul pe care Kate și Gerry McCann l-au vizitat în mai 2007 pentru a se ruga pentru întoarcerea în siguranță a fiicei lor dispărute, Madeleine.

Nu este prima dată când Georgina își manifestă credința religioasă. În prima serie a emisiunii “Eu sunt Georgina”, ea a vizitat catedrala din orașul său natal Jaca, din nordul Spaniei, pentru a se ruga.

Portughezul Cristiano a anunțat în octombrie 2021 că așteaptă gemeni cu Georgina, pe care a cunoscut-o în timp ce juca la echipa spaniolă Real Madrid.

Dar o declarație publicată în aprilie a confirmat că unul dintre gemenii cuplului a murit, Ronaldo descriind pierderea ca fiind ‘cea mai mare durere’.

El a scris: “Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte’, se arată în anunț.

‘Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire. Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate.

‘Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu’.

 

citește și...