George Burcea, dezvăluiri despre căsătoria cu Viviana Sposub: „Sunt fericit”

23.11.2021, 14:21
George Burcea, dezvăluiri despre căsătoria cu Viviana Sposub: „Sunt fericit”
Viviana Sposub se implică în divorțul lui George Burcea de Andreea Bălan. Ce i-a spus aceasta actorului

George Burcea a vorbit despre relația cu Viviana Sposub și despre momentul când va face marele pas. George și Viviana trăiesc o frumoasa poveste de dragoste de doi ani. Actorul George a finalizat, recent, și divorțul de fosta soție, Andreea Bălan.

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din țară. Cei doi s-au cunoscut pentru în cadrul emisiunii „Ferma“.

Artistul a dezvăluit recent că încă nu se gândește să-și oficializeze relația cu iubita lui, Viviana, deși a devenit un bărbat liber.

George Burcea, despre căsătoria cu Viviana Sposub

Chiar dacă George a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în cadrul unei sesiuni de întrebări pe Instagram, actorul a povestit că nu este pregătit încă să facă pasul mare pas.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi”, a spus George Burcea.

În cadrul unei sesiuni de întrebări pe Instagram, Viviana Sposub i-a răspuns iubitului său.

Ce spune Viviana Sposub

„Tu știi prea bine răspunsul, dar n-o să-ți răspund în contextul ăsta, pentru că nu așa vreau să fiu cerută, așa că te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot. Da? Și vei primi cu siguranță un răspuns”, a spus Viviana Sposub despre viitoarea nuntă cu George Burcea.

Tânăra a răspuns curiozităților din mediul online în ceea ce privește momentul când va deveni mămică.

„Apropo de copiii… O altă întrebare pe care o primesc de foarte multe ori, da, am spus că îmi doresc și sper să se întâmple. Nu deocamdată, nu e momentul, dar abia aștept să fiu mamă”, a mai spus Viviana Sposub.

Iubita lui George Burcea: „De mică m-am visat mireasă”

Viviana Sposub i-a luat pe toți prin surprindere, când a început să răspundă criticilor primite din partea internauților. Iubita lui George Burcea a ironizat comentariile din mediul online și s-a prezentat în cadrul competiției „Bravo, ai stil!”, drept ”spărgătoarea de case”.

„Eu sunt Viviana Sposub, alias spărgătoarea de case, așa că fetelor, dacă divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur. De mică m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasă și tot de un 1 an și 3 luni eu aștept… să divorțeze!”, a spus ironică Viviana Sposub.

 

citește și...