Viviana Sposub, dezvăluiri despre scandalul cu Andreea Bălan: „Nu o să mă mai ascund după deget” | Când le-a cunoscut, de fapt, fosta prezentatoare TV pe cele două fetițe ale lui George Burcea

03.11.2021, 15:29
Viviana Sposub, dezvăluiri despre scandalul cu Andreea Bălan: „Nu o să mă mai ascund după deget” | Când le-a cunoscut, de fapt, fosta prezentatoare TV pe cele două fetițe ale lui George Burcea

Viviana Sposub a vorbit, marți, despre scandalul apărut în presă, legat de fotografiile postate de aceasta pe rețelele de socializare. Artista Andreea Bălan a acuzat-o pe concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” că le-a postat pe internet pe fetițele sale, fără acordul ei. Viviana Sposub s-a hotărât pentru prima dată să vorbească atât despre relația cu fiicele iubitului său, George Burcea, cât și despre cum a fost afectată de controversele apărute.

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre scandalul în care este implicată, legat de postarea fetițelor pe rețelele de socializare, dar și despre cum le-a cunoscut pe cele mici.

Viviana Sposub a evitat până acum să vorbească despre relația pe care o are cu Andreea Bălan și acuzațiile pe care artista i le aduce.

Viviana Sposub, despre relația pe care o are cu Andreea Bălan: Este destul de dificil, recunosc

„Am ales și o întrebare mai sensibilă, pentru că se tot perindă astfel de curiozități în această secțiune. Este destul de dificil, recunosc… Nu o să mă mai ascund după deget. Nu voi intra în detalii deocamdată, dar tot ce pot să zic este că relația dintre mine și George este una foarte puternică, indestructibilă și consider că merită orice sacrificiu. Nu știam că viața mea va fi așa, dar acesta e farmecul. Te îndrăgostești atunci când te aștepți mai puțin și de o persoană la care nu te-ai fi gândit. În final contează să fii fericit”, a spus iubita lui George Burcea.

Viviana Sposub a lăsat să se înțeleagă că Andreea Bălan este cea care nu dorește să aibă o relație amiabilă cu fosta prezentatoare TV. Întrebată despre relația cu Andreea Bălan, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a spus:

„Un simplu search pe Google îți poate răspunde la această întrebare”.

Cum le-a cunoscut Vivian Sposub pe fetițele iubitului său

Viviana Sposub a vorbit despre cum le-a cunoscut pe fetițele iubitului său, subliniind că cele mici deja o alintă și îi spun ”Vavi”. George Burcea a fost cel care le-a prezentat-o fetițelor pe Viviana, printr-un video call.

„Pe Ella și Clara le-am cunoscut în urmă cu jumătate de an, face to face, dar obișnuiam să mai vorbesc cu ele pe video. A fost o întâlnire foarte emoționantă. A decurs totul extraordinar. Ne înțelegem de minune și în fiecare weekend în care fetele sunt la noi încercăm, eu și George, pe cât posibil să profităm de fiecare secundă să dansăm, să ne jucăm, să ne distrăm, să facem tot felul de activități. Apropo, fetele îmi spun Vavi. E un sentiment extraordinar și nu m-aș fi gândit că voi avea o relație în care partenerul are copii, dar iată că s-a întâmplat. Mă bucură tot ce se întâmplă”, a mai spus Viviana Sposub.

Iubita lui George Burcea a mărturisit că își dorește copii, dar că nu e momentul pentru a face acest pas. „Da, îmi doresc copii și sper să se întâmple. Deocamdată nu este momentul, dar abia aștept să fiu mamă”, a spus aceasta.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut la ”Ferma Vedetelor”

„Eu când l-am cunoscut pe George la «Ferma», fix în ziua în care au început filmările, eu aveam cea mai proastă părere despre el, pentru că citisem tot ce se scria în presă. Auzisem tot felul de lucruri mai puțin fericite despre el și cunoscându-l mi-am dat seama cât de tare m-am înșelat. De asta m-am și îndrăgostit de el, ca să vă zic adevărul. Este un om extraordinar și ceea ce știam despre el nu era adevărat”, a încheiat Viviana.

Citește și: Viviana Sposub, despre iubitul ei. ”Mă văd alături de George toată viaţa”

citește și...