George Burcea: ”Nu sunt mândru de faptul că m-am despărţit de Andreea, dar nici nu regret”

11.10.2020, 11:14
George Burcea: ”Nu sunt mândru de faptul că m-am despărţit de Andreea, dar nici nu regret”
George Burcea: ”Nu sunt mândru de faptul că m-am despărţit de Andreea, dar nici nu regret”

Actorul George Burcea a făcut noi declarații despre despărțirea de cântăreața Andreea Bălan.

George Burcea și Andreea Bălan au ajuns la divorț din cauza neînțelegerilor dintre ei. Actorul a oferit noi detalii despre separarea de vedeta împreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. george Burcea a afirmat că nu este mândru de faptul că s-a separat de Andreea Bălan, dar nici nu regretă că a făcut acest pas.

”Da, trecutul familiei mele cu siguranţă m-a afectat, dar acest lucru nu-l ştiam înainte să mă căsătoresc. Nu sunt mândru de faptul că m-am despărţit de Andreea, dar nici nu regret. Acum sunt bine, iar dacă stăteam în acea relaţie, simţeam că nu fac decât să mă frustrez din ce în ce mai mult.

Realizasem că dacă eu aveam starea aia de frustrare şi supărare, le-o transmiteam şi copiilor mei în timp. Deşi cu siguranţă decizia de a divorţa le va afecta inevitabil în viitor, din păcate”, a declarat George Burcea pentru okmagazine.ro.

George Burcea: ”Traversez una dintre cele mai bune perioade din viața mea”

Deși a trecut printr-o separare cu scandal, George Burcea afirmă că în prezent trăiește una dintrre cele mai bune perioade din viața sa.

”Traversez una dintre cele mai bune perioade din viaţa mea, chiar dacă anul acesta a început cu un divorţ şi a continuat cu pandemia. Simt că într-o bună zi, după toate aceste lucruri complicate, voi avea nişte lecţii pentru omul şi pentru actorul George.

Acum sunt în Fermă, am câteva spectacole pe care le voi relua la întoarcerea în Bucureşti, voi tipări în curând primul meu roman, va fi gata şi scenariul după această carte, sunt implicat în câteva campanii sociale cu copii, am de continuat campania împotriva violenţei domestice, sunt sănătos, copiii sunt sănătoşi, deci sunt fericit”, a detaliat actorul.

citește și...