Ce îi pregătește Andreea Bălan lui George Burcea. ”Este decisă”

28.09.2020, 10:55
Ce îi pregătește Andreea Bălan lui George Burcea. ”Este decisă”
Ce îi pregătește Andreea Bălan lui George Burcea. ”Este decisă”

Cântăreața Andreea Bălan este decisă să tranșeze lucrurile cu fostul său partener de viață, actorul George Burcea, în instanță.

În ultima perioadă de timp, actorul George Burcea a lansat numeroase atacuri la adresa Andreei Bălan, fosta sa parteneră de viață, cu care are două fetițe, Ella și Clara. Dacă înainte Andreea Bălan îi dădea replica celui care i-a fost soț, acum vedeta a preferat să păstreze tăcerea.

Însă, Andreea Bălan este decisă să tranșeze lucrurile cu George Burcea în momentul în care vor ajunge în fața instanței pentru divorț.

Andreea Bălan nu vrea să intre în discuții inutile

Cântăreața nu vrea să intre în discuții inutile cu George Burcea și vrea să se concentreze doar pe creșterea celor două fetițe ale lor.

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătrilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei. Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit, mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă.

Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă, mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât. Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce, pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, au declarat surse pentru wowbiz.ro.

citește și...