VIDEO / Andreea Bălan, cu fetițele ei în noul videoclip. ”Ele îmi șterg lacrimile”

29.09.2020, 14:45
VIDEO / Andreea Bălan, cu fetițele ei în noul videoclip. ”Ele îmi șterg lacrimile”
VIDEO / Andreea Bălan, cu fetițele ei în noul videoclip. ”Ele îmi șterg lacrimile”

Cântăreața Andreea Bălan apare alături de fetițele ei, Ella și Clara în cel mai nou videoclip.

Andreea Bălan a fost invitată la Observatorul de prânz de la Antena 1, unde a vorbit despre cel mai nou videoclip pe care l-a lansat pe piață. Este vorba despre piesa ”Poveste de toamnă”, în care, în cadrele de sfărșit, apar și cele două fetițe pe care vedeta le are cu actorul George Burcea, Ella și Clara.

”Am lansat videoclipul azi dimineață. Sper să placă pentru că e o poveste despere noi toți, pentru că cu toții avem tot felul de povești de iubire”, a spus vedeta.


Ea a vorbit și despre apariția în clip a celor două fetițe ale sale. Întrebată cine îi șterge lacrimile atunci când suferă, Andreea Bălan a răspuns:

”Fetele mele, Ella și Clara. Chiar așa se și termină videoclipul. La final, ele se văd foarte puțin în videoclip, câteva cadre, și la final Ella mă pupă și aleargă amândouă spre mine… Și o mamă, o mamă își ia puterea întotdeauna de la copii. Și cred că iubirea unei mame pentru copiii săi este nemărginită și acea iubire își dă o putere enormă să faci lucruri frumoase pentru copii”.

”Eu acum mă concentrez să le fie lor bine, să fie ele fericite și bineînțeles să am o carieră frumoasă în continuare”, a adăugat vedeta.


Andreea Bălan: ”Am încercat să îmi arăt sufletul”

”În fiecare piesă pun ceva din mine și mai ales anul acesta am încercat să îmi arăt sufletul. Și nu sunt singurele piese în care am cântat despre mine. Au mai fost și în trecut. Cred că un artist exprimă mai mult atunci când cântă despre el. Clar este și povestea mea, dar este și povestea multora dintre noi”, a afirmat cântăreața.

Andreea Bălan a vorbit și despre timpul pe care îl petrece cu cele două fetițe ale sale.

”Sunt extrem de protectivă, dar nu mă panichez. Și m-am bucurat de primăvară, atunci când am stat cu toții în casă. Am încercat să văd partea plină a paharului dintr-o situație dramatică și am petrecut mult timp cu ele. Până la urmă, chiar dacă nu s-au anulat toate concertele în acea perioadă am încercat să fiu pozitivă și timpul pe care l-am avut la dipoziție, tot timpul meu, l-am dedicat Ellei și Clarei. Și în continuiare nu sunt atât de multe evenimente în România, dar mă bucur de această perioadă și îmi dedic timpul lor”, a comentat artista.

citește și...