Gabriela Cristea, reacție dură la adresa celor care critică în mediul online. ”Dacă nu vă place, puteți să-mi dați unfollow”

23.02.2021, 14:23
Gabriela Cristea, reacție dură la adresa celor care critică în mediul online. ”Dacă nu vă place, puteți să-mi dați unfollow”

Gabriela Cristea a reacționat vehement la adresa celor care o critică în mediul online.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. Acesta nu ezită să-și expună viața în mediul online, însă de multe ori a fost criticată de uniii dintre cei care îi urmăresc activitatea pe internet. Deranjată de acest lucrui, dar și de criticile internauților la adresa altor persoane publice, Gabriela Cristea a luat atitudine.

”Dragilor, aș vrea să vă comunic ceva, iar cei care nu sunt de acord și nu fac decât să mă critice absolut gratuit vă rog să-mi dați unfollow. Persoanele publice lucrează 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, pentru că nu ne permite să apărem ca ultimii oameni pe lumea asta, de aceea trebuie să fim bibiliți și la patru ace, dacă nu ești așa, te amendează. Nu vreau să vă spun că dacă nu pun o poză în care arăt civilizat… Dacă pun o poză în care sunt aranjată, îmi spun bine că folosesc filtre, ba că folosesc nu știu ce. Vreau să vă mai spun încă o dată cu mult respect, dacă nu vă place ce fac pe Instagram, puteți să-mi dați unfollow”, a transmis Gabriela Cristea, relatează spynews.ro.

Gabriela Cristea a sărit în apărarea Oanei Roman


Gabriela Cristea a comentat și un episod care a avut-o în centrul atenției pe Oana Roman, la petrecerea pe care acesta din urmă a dat-o de ziua de naștere a fiicei sale, Isabela.

La petrecerea respectivă, un angajat al localului unde a fost organizat evenimentul s-a băgat în fața invitaților care voiau să surpindă momentul tortului, motiv pentru care Oana Roman i-a atras atenția să se dea la o parte. Oana Roman a fost criticată în mediul online pentru atitudinea sa.

”Faptul că l-a rugat pe un ospătar să se dea la o parte, pentru că, ce credeți, nu avea ce căuta omul acolo. Și, vai, ce-a făcut Oana Roman și ce urât a vorbit Oana Roman. Hai să-și vadă fiecare lungul nasului și să stea la locul care i se cuvine. Oana era la o petrecere a ei, nu a făcut decât să-i spună unui om care nu era în locul unde ar fi trebuit să fie să se dea la o parte. Nu a făcut-o într-un mod agresiv, nu i-a spus urât, ci i-a spus: ‘dă-te puțin la o parte ca să fac o poză’. Mi-ați trimis mesaje în care mi-ați spus: ‘ai văzut cum a vorbit Oana Roman?’. Cum a vorbit? Omul acela trebuia să știe că e la o petrecere privată și nu a fost invitat, el doar era angajat și trebuia să-i facă un serviciu Oanei Roman. Dacă vreți să hateriți, vă rog să o faceți pe alte pagini”, a sărit Gabriela Cristea în apărarea Oanei Roman, conform sursei menționate anterior.

citește și...