Gabriela Cristea, declarații neașteptate despre Anca Serea. ”Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei”

11.11.2020, 12:06
Gabriela Cristea, declarații neașteptate despre Anca Serea. ”Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei”
Gabriela Cristea, declarații neașteptate despre Anca Serea. ”Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei”

Gabriela Cristea a făcut o declarație neașteptată despre fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea,. care este mama a șase copii.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. La emisiunea pe care Cătălin Măruță o modeerează la Pro TV, Gabriela Cristea a făcut o paralelă între viața ei de mamă cu doi copii și cea a Ancăi Serea, care are șase copii. Gabriela Cristea a afirmat că înainte să o aibă pe cea de-a doua fetiță, nu înțelegea cum Anca Serea se poate descurca cu atâția copii, dar acum situația s-a schimbat.

„Chiar vreo doi copii aș mai fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina. Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Anca Serea are șase copii din două relații

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Într-un interviu, Anca Serea vorbea și despre problemele de sănătate ale fostului ei partener, Filip.

„Înainte să mergem la Berlin să ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a făcut de 9 ori analizele în România şi din toate reieşea că este perfect sănătos… Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc“, explica vedeta.

 

citește și...