Gabriel Toader, accidentare la ”Ferma”. A fost nevoit să părăsească show-ul

26.11.2020, 09:53
Gabriel Toader, accidentare la ”Ferma”. A fost nevoit să părăsească show-ul
Gabriel Toader, accidentare la ”Ferma”. A fost nevoit să părăsească show-ul

Gabriel Toader, unul dintre concurenții din cadrul emisiunii ”Ferma”, s-a accidentat la competiție,, astfel că a fost nevoită să se retragă din concurs.

Gabi Toader este unul dintre concurenții care participă în acest sezon la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. De-a lungul competiției, acesta a fost implicat în numeroase scandaluiri cu ceilalți colegi.

Acum, Gabi Toader a suferit o accidentare serioasă și a decis să părăsească show-ul ”Ferma”. El a pus sănătatea pe primul loc și a ales să meargă la spital, după ce a acuzat dureri de spate.  Pe contul său de socializare, Gabriel Toader a transmis un mesaj scurt după ce a fost nevoit să se retragă din competiție. Mulțumesc din suflet tuturor celor implicati in acest minunat show numit @fermaprotv, a spus acesta.

Concurenții de la ”Ferma”, șocați de accidentarea lui Gabriel Toader


Accidentarea lui Gabi Toader i-a șocat pe colegii săi de la ”Ferma. ”Chiar dacă eu sunt supărat pe el sau am fost, cel puțin. În momentul când s-a accidentat, am uitat de supărare, de tot, m-am dus la el, pentru că nu-mi place să văd un om în suferință”, a spus Augustin Viziru, citat de protv.ro.

”A fost un episod foarte urât care m-a dat așa peste cap, pentru că țin la Gabi și nu voiam să-l văd în astfel de momente. Mă gândesc și la familia lui, care în aceste momente e foarte panicată”, a comentat și Viviana Sposub.

”Eram oarecum fericiți că am venit cu pâine și cu cola și pe de altă parte eram confuzi. Revenirea în Fermă a fost destul de dubioasă”, a declarat Elena Chiriac după plecarea lui Gabi Toader de la emisiunea ”Ferma”.

Pe cine vede Cristi Bozgan câștigător la ”Ferma”

La emisiunea ”Vorbește lumea”, Cristian Bozgan, co-prezentatorul show-ului ”Ferma”, a vorbit despre vedetele care concurează în acest sezon la emisiune.

El a afirmat că îi vede în finală pe Viviana Sposub și Andrei Stoica.

Pe Viviana Sposub, Cristi Bozgan o consideră un om foarte puternic. ”Este un om care nu ar renunța sub nicio formă la scopul pentru care a venit aici, în Fermă. Pe de altă parte, indiferent dacă ar fi pe cont propriu sau nu, rolul pe care și l-a asumat în continuare în Fermă este unul destul de serios și destul de asumat. Eu o văd, ca și pe Andrei, un concurent care poate ajunge în finală”, a declarat colegul Mihaelei Rădulescu de la ”Ferma”.

citește și...